0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ŠMEKERSKI: Milošević upitan o prvom mestu u Ligi Evrope, evo šta je odgovorio…

Objavljeno: 04.10.19 u 20:24

Trener Partizana dotakao se jučerašnjeg meča protiv Astane i pobede od 2:1 u Kazahstanu kojom su crno-beli zauzeli prvo mesto u grupi L Lige Evrope.

Po dolasku iz Kazahstana, Milošević i igrači imali su danas slobodan dan, ali je trener bio prisutan na proslavi 74. rođendana JSD Partizan.

– Pre svega da se pridružim čestitkama našem voljenom klubu i društvu. Potrudili smo se da sinoćnom utakmicom na pravi način čestitamo rođendan. Ovo je još jedna prilika da se svi uvere koliko je Partizan veliki klub. Drago mi je što to u poslednje vreme pokazuje i moja ekipa, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Ovo što smo dosad uradili je dobro, ali nećemo se zadovoljiti time. Imamo još prostora za napredak. Za sada možemo da budemo sreći i da proslavimo rođendan i dosadašnje rezultate – rekao je Milošević novinarima na svečanosti u SC Teleoptik.

Milošević je upitan i kako mu se čini pogled na tabelu grupe L Lige Evrope, gde je Partizan trenutno na prvom mestu sa četiri boda.

– Tabelu ne gledam, ni domaću ni tu u Evropi. Idemo od utakmice do utakmice. Još je dug put, zaista. Imamo prostora za zadovoljstvo, ali nikako i za opuštanje – zaključio je Milošević.

Partizan se okreće sledećim izazovima, a prvi naredni je Voždovac koji gostuje u Humskoj u nedelju od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter