0
Domaći fudbal

FOTO: TSC Bačka Topola

POMOĆNI TRENER TSC-A: Nije lako osvajati bodove u Surdulici!

Objavljeno: 04.10.19 u 09:45

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu od 18 časova gostuju ekipi Radnika iz Surdulice, u 11. kolu Superlige, uz obećanje da će pružiti standardno dobru igru, osvojiti nove bodove i učvrstiti poziciju u vrhu tabele.

Pomoćni trener, Mirko Jovanović izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da TSC očekuje utakmica sa jakim protivnikom, ekipom Radnika, koja je pretrpela dosta promena na početku šampionata i koja je lošije startovala, ali da su sa promenom trenera dobili na kvalitetu i da u poslednjih nekoliko utakmica igraju znatno bolje.

– Radnik je pored novog trenera, doveo nekoliko kvalitetnih igrača i ekipa igra mnogo bolje nego na početku prvenstva. Zna se da u Surdulici niko nije lako osvajao bodove, ali mi se držimo našeg načina igre koji se pokazao efikasnim i na prethodnim gostovanjima. Proučili smo igru protivnika i idemo pripremljeni u goste sa namerom da odigramo dobro, produžimo niz odličnih rezultata i osvojimo nova tri boda – rekao je Jovanović.

Napadač, Vladimir Silađi je naglasio da u Superligi nema lakog protivnika i da bez obzira što ekipa TSC nema ni jednu izgubljenu utakmicu nikada ne potcenjuje svoje protivnike.

– Radnik je izuzetna domaćinska ekipa koja teško dozvoljava protivnicima da u Surdulici lako osvoje bod, a kamoli tri boda. Naravno, nas to ne plaši, uigrani smo i idemo da se borimo i da probamo da i dalje ostanemo neporaženi. Daćemo sve od sebe da ispunimo očekivanja i nadam se da ćemo uspeti u tome i protiv ekipe Radnika i da ćemo učvrstiti poziciju u vrhu tabele – izjavio je Silađi.

Levi bek, Dajan Ponjević, istakao da veruje da će ekipa TSC u subotu odigrati kvalitetan meč i da će se iz Surdulice vratiti sa novim bodovima.

– Prednost naše ekipe je što igra podjednako dobro i u gostima i kod kuće. Ekipa Radnika je poznata po tome što mnogo bolje igra na domaćem terenu nego na gostovanjima, ali ja verujem da mi možemo da napravimo dobar rezultat i na njihovom terenu. Dobro smo pripremljeni, u odličnoj smo formi i spremno ulazimo u meč protiv Radnika – rekao je Ponjević.

U prošlom, desetom kolu, ekipa TSC je pobedila ekipu Rada na domaćem terenu rezultatom 2:0 i trenutno zauzima prvo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 24 boda iz 7 pobeda i 3 remija. Protivnik TSC u ovom kolu, Radnik, trinaesti je na tabeli sa 8 bodova iz 9 odigranih kola.

Utakmica Radnik – TSC igraće se subotu od 18 časova, na stadionu u Surdulici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter