0
Fudbal

PARTIZAN PROSLAVIO 74. ROĐENDAN: Arsović i Erski najbolji ove godine

Objavljeno: 04.10.19 u 20:51

JSD Partizan proslavilo je večeras 74. rođendan u SC Teleoptik dodeljivanjem nagrada najboljim pojedincima i ekipama.

Nagrade najuspešnim dodelio je predsednik Partizana Milorad Vučelić, koji se zahvalio fudbalskom i košarkaškog klubu na pobedama protiv Astane i Venecije, rekavši da su to neposredni darovi za 74. rođendan.

– Pre 74. godine partizanski narodno-oslodobilački i antifašistički generali su osnovali fudbalski klub i sportsko društvo Partizan. Oni si nakon svoje veličanstvene pobede s takvim neprijateljem kao što je bio fašizam, našli za shodno da u prvim svojim trenucima predaha osnuju sportsko društvo. Partizan je u ovih 74 godine prožet pobedama na našim i međunarodnim takmičenjima.

– I onda kada klonemo i klecnemo mi u pomoć pozovemo 30.000 dečaka i devojčica koji su zalog za buduće pobede. Trudimo se da budemo dostojni pobeda, a u poraz da čestitamo protivniku. Živeo Partizana i napred Partizan – rekao je Vučelić na obraćanju u SC Teleopik.

Najuspešniji seniorski sportista crno-belih je rvač Aleksa Erski, dok je za najbolju sportstkinju izabrana strelkinja Andrea Arsović. Nagrada za najuspešniju mušku seniorsku ekipu dodeljena je kuglaškom klubu, dok najbolja ženska ekipa dolazi iz kluba dizača tegova.

Nagrada „Milan Gale Muškatirović“ dodeljena je rukometašu Ivanu Mićiću. Najuspešniji trener Nebojsa Jovanović iz Biciklističkog kluba crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter