0
Domaći fudbal

RUKAVINA POHVALIO ZVEZDU I PARTIZAN: Da li je na ovaj način najavio završetak karijere u crno-belom dresu?!

Objavljeno: 03.10.19 u 20:07

Partizan je u svakom segmentu nadigrao ekipu Astane i zasluženo slavio sa 2:1.

(Od specijalnog izveštača HotSporta sa ‘Astana Arene’ – Stefan Smuđa)

Nakon meča srpskim novinarima obratio se i fudbaler Astane Antonio Rukavina

– Iznenađen sam koliko smo bili loši. Nama Evropa nije bitna jer smo u trci za titulu ali ovim ne opravdavam loše izdanje. Partizan je bio izvanredan. Pogotovo ta napadacka trojka, četvorka. Čestitam im na pobedi, nakon postignutog pogotka zaigralu su još bolje i stvarno bili sjajni – rekao je Rukavina.

Istakao je Rukavina da planira povlačenje iz reprezentacije.

– U mojim godinama je red za mlađe. Ako treba da pomognem tu sam ali zasad mislim da treba da se okrenemo mlađim bekovima – istakao je defanzivac Astane.

Pohvalio je Rukavina i igru naših timova u Evropi ove sezone.

– Jako sam zadovoljan kako igraju naše ekipe u Evropi. Zvezda je dve godine Ligu šampiona, a Partizan je u Evropi bitan takođe. Srpski fudbal konačno raste – zadovoljan je Rukavina

Na kraju se dotakao i planova za budućnost.

– Produžio sam ugovor na još dve godine ovde, a nadam se da ću nakon toga završiti kod kuće karijeru. Ovde mi je lepo trenutno, gledam da sšto bolje odradim posao u Kazahstanu – zaključak je Rukavine

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter