8
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

OTKRIVENA: Jedna rečenica Milojevića na poluvremenu je sve rekla igračima, oglasio se i Terzić

Objavljeno: 03.10.19 u 12:29

Crvena zvezda je pobedila Olimpijakos sa 3:1 u 2. kolu ‘B’ grupe Lige šampiona i vratila veru navijačima, ali i ‘nevernim Tomama’ posle poraza od Partizana.

Nije blistala crveno-bela četa ni u prvih 45 minuta sa vicešampionom Grčke. Ali, u drugo poluvreme je ušla ‘nabrijana’ kao da je reč o meču života i smrti. Dugo se spekulisalo o tome šta je Vladan Milojević poručio igračima u pauzi 15 minuta, posle koje smo gledali neke moćnije i motivisanije crveno-bele. ‘Kurir’ je danas otkrio deo razgovora Vladana Milojevića i igrača, a jedna rečenica je bila presudna.

– Ako sad ne pobedimo, možda se sutra nećemo ni videti – poručio je Milojević igračima.

‘Kurir’ takođe otkriva i da se trener Crvene zvezde nalazio pod velikim pritiskom i da su neke ‘strane’ radile na njegovoj smeni. Ipak, sve sumnje otklonio je Zvezdan Terzić koji je poručio da su to gluposti i da uprava ima puno poverenje u Vladana Milojevića.

Crvena zvezda sledeći meč igra u nedelju od 16 časova u Kruševcu protiv Napretka.

0
0

8 Komentara

  1. – Ako sad ne pobedimo, možda se sutra nećemo ni videti – poručio je Milojević igračima! I zato su igrači Zvezde zagrizli iz petnih žila da pobede samo da Milojević ostane! Najveća nagrada za grupu igrača Zvezde kojima je Milojević, svojim činjenjem i nečinjenjem, upropastio karijere je da Milojević napusti ovo mesto jer mu nije dorastao. Milojević je upropastio karijere Hajdinu, Pankovu, Melegu, Jirki, Vuliću, Vukanoviču, Ivaniću, Babiću, V.Nikoliću, Jevtoviću i Pavkovu. Dok nije isključen igrač Olimpijakosa Zvezda se nije videla na terenu, odnosno igrala je u skladu sa onim kako ih je Milojević spremio. Smelo tvrdim da bi sa nekim dobrim trenerom Zvezda bila među prve četiri ekipe u LŠ!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada je Partizan zadnji put pobijedio u KEŠ ili LŠ?
    Ja shvatam vaše frustraciej i komplekse ali zar su toliki da morate da ih ispoljavate???
    Jadni ljudi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koji je ovo spin, da svi ljudi su bez mozga pa da poveruju u ove bajke. Crveni karton iliti drugi zuti nije postojao ni u prici, ali to niko ne spominje. A prosle sedmice kuknjava, sudijske komisije, uefa,… Ovako su i posle Indjije se pravili blesavi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter