0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Sergej vodio Lacio do pobede, Arsenal ubedljiv, Sevilja savladala Apoel… (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.19 u 23:39

U mečevima odigranim od 21 čas odigrano je 12 mečeva u Ligi Evrope.

Uzbudljivo je bilo u Italiji gde je Sergej Milinković Savić bio čovek odluke, Vujadin Savić gostovao je Sevilji, dok je Arsenal bio ubedljiv u današnjem meču. Zanimljiv je bio i meč između Krasnodara i Hetafea.

Dobro su se pokazali fudbaleri Lacija, koji su slavili protiv Rena sa 2:1, na krilima Sergeja Milinković Savića. Nebesko plavi bili su u zaostatku 1:0 od 55. minuta meča. Situacija na terenu promenila se ulaskom našeg reprezentativca početkom drugog poluvremena. SMS je prvo zatresao mrežu u 64. minutu meča, a u 75 bio je asistent Ćiri Imobileu za preokret i pobedu od 2:1.

Arsenal je bio siguran protiv Liježa. Ekipa iz Londona rešila je meč već do 22. minuta Martineli je zatresao mrežu u 13, a potom i u 16. minutu meča, Vilkok je povisio na 3:0  u 22. minutu. Martineli se snašao kasnije i ulozi asistenta pošto je u 57. minutu odlično uposlio Sebaljosa za 4:0 na „Emirejts“ stadionu.

Apoel Vujadina Savića gostovao je Sevilji. Španski predstavnik u Ligi Evrope opravdao je ulogu favorita i zabeležio je pobedu od 1:0. Strelac jedinog gola bio je Čičarito u 17. minutu, na odlično proigravanje El Hadadija. Andrija Pavlović je na terenu bio do 66. minuta, dok je Vujadin Savić proveo ceo meč na terenu.

Uroš Spajić i Krasnodar dočekali su Hetafe. Dok je Spajić odigrao ceo meč za domaćina, Nemanja Maksimović ušao je u završnici meča. Odlično je počelo po goste, Anel je na proigravanje Kenedija doneo prednost Hetafeu, isti igrač je u 61. minutu na dodavanje Garsije povisio na 2:0, a Ari je iskoristio loptu koju mu je poslao Sulejmanov da postavi konačnih 2:1.

LIGA EVROPE 2. kolo – rezultati:

AZ Alkmar – Mančester Junajted 0:0

Bašakšehir – Menhengladbah 1:1

Bešiktaš – Vulverhemton 0:1

Braga – Sloven Bratislava 2:2

CSKA – Espanjol 0:2

Ferencvaroš – Ludogorec 0:3

Fejenord – Porto 2:0

Oleksandrija – Gent 1:1

Sent Etjen – Volfsburg 1:1

Volfserger – Roma 1:1

Jang Bojs – Rendžers 2:1

Arsenal – Lijež 4:0

Dudelanž – Karabag 1:4

Guimaraeš – Ajntraht 0:1

Krasnodar – Hetafe 1:2

Lacio – Ren 2:1

Lugano Dinamo Kijev 0:0

Malme – Kopenhagen 1:1

Rosenorg – PSV 1:4

Sevilja – Apoel 1:1

Sporting – LASK 2:1

Trabzonspor – Bazel 2:2

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter