1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VULIĆ: Maštao sam gol u LŠ, imali smo pad u formi, sada će biti lakše

Objavljeno: 02.10.19 u 10:17

Crvena zvezda upisala je ‘recku’ u novoj sezoni Lige šampiona. Pao je Olimpijakos u grotlu ‘Marakane’.

Pokretačka snaga Zvezdinog preokreta bio je Miloš Vulić koji je Crvenoj zvezdi doneo izjednačenje. Govorio je nekadašnji fudbaler Napretka o jučerašnjem meču. 

– Uspeli smo da se vratimo posle primljenog gola. Gubili smo na poluvremenu 1:0, uspeli smo da uspostavimo našu igru. Preuzeli smo kontrolu nakon isključenja igrača Olimpijakosa. Do kraja nam je posle sve bilo lakše – ističe Vulić.

Gol Vulića doneo je izjednačenje Crvenoj zvezdi, a to je kasnije bio vetar u leđa za veliki preokret.

– Bitno mi je da kada god dobijem šansu igram dobro. Golovi dođu kao nagrada. Ušao sa klupe, ili bio starter, bitno mi je da pokažem da zaslužujem dres Crvene zvezde. Možda sa strane deluje da sam imao dosta vremena za šut, ali to su delići sekunde kada morate da odlučite. Delovalo mi je da treba da je šutnem iz prve i došao je gol – rekao je Vulić.

Vulić je u Crvenu zvezdu došao iz Napretka, prethodnog leta imao je mogućnost odlaska na pozajmicu u niški Radnički, odlučio je da ostane i bori se za svoje mesto u crveno-belom dresu, a ta upornost donela mu je prvi gol u Evropi u Zvezdi.

Maštao sam o golu u Ligu šampiona kada sam počeo da igram fudbal. Odbio sam pozajmicu jer sam želeo da se borim za mesto u Crvenoj zvezdi, nadam se da je ispalo dobro i da će se sve to isplatiti – poručio je Vulić.

Potom se fudbaler Zvezde dotakao i meča Totenhema i Bajerna koji su Bavarci dobili sa 7:2.

– Očekivao sam mnogo neizvesniji meč od ovoga. Nama to ide na ruku, trenutno smo drugi na tabeli. Bilo bi bolje za nas da sada igramo protiv Totenhema koji je u padu forme – ističe Vulić.

On se osvrnuo i na to što u septembru Zvezdi nisu baš „cvetale ruže“, kada se uzmu u obzir neke blede partije.

– Iskreno govreći, imali smo mi u poslednje vreme jedan pad u formi, ali sada, kada smo dobili Olimpijakos, to će nam mnogo značiti za izazove koji predstoje – rekao je Miloš Vulić.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter