0
Domaći fudbal

ARANĐEL STOJKOVIĆ: Vojvodina ide na pobedu protiv Spartaka!

Objavljeno: 02.10.19 u 16:15

U 11. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u petak dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice.

Biće to jubilarni 60. vojvođanski derbi između ovih rivala, pri čemu je u dosadašnjoj istoriji mnogo više uspeha imala Voša, koja je protiv Subotičana ostvarila 36 pobeda, šest remija i 17 poraza, uz gol-razliku 101:66.

Ove sezone, crveno-beli imaju kontinuitet dobrih rezultata i nalaze se pri vrhu tabele, ali isto tako, mesto koje vodi u plej-of trenutno zauzima u Spartak, što nagoveštava da će u petak na „Karađorđu“ biti viđena dobra i zanimljiva utakmica.

Upravo takva očekivanja ima i desni bek Vojvodine Aranđel Stojković (24), koji ove sezone pruža dobre partije, pa je tako, iako mu to nije primarni zadatak, do sada dva puta uspeo i da se upiše u listu strelaca.

Kao i na svakoj utakmici do sada, i protiv Spartaka ćemo ići na pobedu. Očekujem jako dobru utakmicu i otvorenu sa obe strane, te se nadam da će publika imati priliku da uživa u dobrom fudbalu i velikom broju golova. Naravno, voleo bih da što više golova postigne naša ekipa – kaže Stojković.

Prošlog leta, on je u redove Vojvodine došao upravo iz subotičkog Spartaka.

Njihova ekipa se baš dosta promenila u odnosu na period dok sam ja igrao tamo, jer maltene da su svi nosioci igre od tada otišli u inostranstvo ili u neke jače i bolje klubove kod nas. Međutim, bez obzira na to, Spartak i dalje ima veoma kvalitetan sastav i ja uopšte ne sumnjam u to da će ove sezone uspeti da izbori mesto koje vodi u plej-of – napominje Stojković.

Za razliku od prošle sezone, kada je Voša tek u poslednjem kolu uspela da izbori plasman u plej-of, ovoga puta se takav cilj praktično ne dovodi u pitanje i sve misli crveno-belih usmerene su ka tome da se osvoji mesto koje će „staroj dami“ omogućiti da sledeće sezone nastupi u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Prošlog leta, mnogo novih igrača je došlo u klub i bilo je potrebno vreme da se svi uigramo i uklopimo. Međutim, to je nekako teško išlo, a u tome su nas dosta omele i povrede koje su doživeli pojedini igrači. Ovog leta, uz dolazak trenera Lalatovića i tri-četiri igrača koji su odmah podigli kvalitet naše igre, sve deluje mnogo bolje i ozbiljnije. Dobro se razumemo na terenu, ali i van njega, te verujem da ćemo uspeti u onome što smo zacrtali pred početak sezone, a to je da izborimo plasman u Evropu – istakao je Stojković.

Utakmica između Vojvodine i Spartaka igra se u petak u 18 časova na „Karađorđu“, a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu na blagajnama stadiona. Ulaznice za zapad preuzimaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok preuzimaće se na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever preuzimati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona.

Uz ličnu kartu na uvid, jedno lice će moći da preuzme najviše četiri ulaznice, a blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.

Takođe, za ovaj meč važiće i sezonske ulaznice FK Vojvodina iz prošle sezone, a utakmica će direktno biti prenošena na prvom kanalu televizije Arena sport.

FOTO: FK Vojvodina 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter