1
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

MILAN BORJAN: Svaka čast Olimpijakosu, ali na terenu za mene postoji samo Zvezda!

Objavljeno: 29.09.19 u 23:50

Sigurno najbolji pojedinac ove sezone među crveno-belima golman Milan Borjan govorio je o predstojećoj utakmici sa Olimpijakosom za grčke medije.

‘Jedinica’ Crvene zvezde je odmah na početku intervjua za tamošnju ‘Gazetu’ poručila da poštuje Olimpijakos, ali da za njega na terenu postoji samo Crvena zvezda.

– Često se na našem stadionu čuju pesme Zvezdine i Olimpijakosove i to je sjajno. Drago mi je zbog navijača oba kluba, ali Liga šampiona je nešto drugo. Želimo sve najbolje Olimpijakosu, kao što i njegovi navijači navijaju za nas u svakoj prilici. Ostvarili su sjajan rezultat protiv Totenhema, i nama je drago zbog toga, ali na terenu za mene postoji samo Zvezda – rekao je Milan Borjan.

Milan Borjan je govorio i o snazi Crvene zvezde, tačnije je uporedio sa onim timom iz prošle sezone:

– Mislim da je sve isto… Još smo pod utiskom prošle godine, tim se izmenio, ali fiziologija igre nije. Samopuzdanje nam je ponovo poraslo. Postoji glad za uspehom. Definitivno se popravljamo iz utakmice u utakmicu, početak je sezone, ali znamo šta se od nas očekuje. Dobro smo vođeni, posvećeni smo uspehu, jedino što se nikako ne menja je pritisak oko nas, on je konstantan – istakao je Borjan.

Golman Crvene zvezde je poručio da se crveno-beli nikoga ne plaše i da je prošle sezone pao prvak Evrope Liverpul.

– Prošle godine smo pobedili Liverpul, tako da ne mogu da kažem da nas neki protivnik plaši. Poštujemo Olimpijakos, imaju veliko iskustvo i sviđaju mi se kao tim. Mogli su i do boljeg rezultata protiv Totenhema, ali nema sumnje da dolaze u Beograd sa velikim samopouzdanjem.

Na kraju je čuvar mreže srpskog šampiona izdvojio dva igrača Olimpijakosa.

– Valbuena i Gerero su najopasniji. Potrudiću se da se ne raduju u Beogradu – istakao je Milan Borjan.

0
0

1 Komentara

  1. Samo zvezda ce i da izgubi a ti gledaj da ti lopta ne skine paucinu sa mreze kao sto ti je cika Suma opandrcio golcinu a Zokj Tosic za njim, hajd ti u penziju polako, nisi ti za ovo, ili nisi odavno za ovo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter