5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILOŠEVIĆ: U Nišu je tradicionalno nezgodno… KOSANOVIĆ: Izvinjavam se navijačima, ovo je ispod svakog nivoa!

Objavljeno: 28.09.19 u 17:26

Očekivano, različita su bila raspoloženja u taborima Radničkog i Partizana posle ubedjivog trijumfa beogradskog tima od 4:1 (2:1).

Trener Partizana Savo Milošević je posle meča kratko istakao da je vrlo zadovoljan izdanjem svojih izabranika na ‘Čairu’.

– Mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala. Ovo je tradicionalno nezgodno gostovanje za sve timove. Čestitam Radničkom i želim mu sve najbolje u nastavku sezone – poručio je Milošević.

Milorad Kosanović, sa druge strane, izvinio se navijačima zbog današnjeg izdanja.

– Čestitam Partizanu, obaveza mi je da se izvinim navijačima. Ne želim da umanjim pobedu Partizana. Tim poput Radničkog ne može da prima takve golove, to je ispod svakog nivoa. Molim vas da se strpite. Ovo nije nivo tima koji želi da bude u top četiri ekipe u ligi – jasan je Kosanović.

Sa ‘Čaira’ – Aleksandar Ilić

0
0

5 Komentara

  1. Kosanovicu kako te nije sramota da igras namestene utakmice i dajes takve izjave?pa jel ti mislis da su ljudi slepi, i da imaju tvoj mentalni kapacitet?budi covek makar 5min.i kazi kakvom si zlu prodao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kojim navijacima se izvinjava Kosanovic kada ih nije ni bilo. I pitanje je zasto ih nije bilo? Zasto je kvota sa 2.1 pala na 1.4 a negde cak i na 1.3 ? Odgovor ne moram ja da vam dam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter