3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POTVRĐENA KAZNA UEFA: Zvezda bez navijača u Londonu, ali i bez novca! (FOTO)

Objavljeno: 27.09.19 u 09:04

Evropska kuća fudbala potvrdila je i drugu kaznu za FK Crvena zvezda zbog nedoličnog ponašanja njenih navijača.

Crvena zvezda je od UEFA prvo kažnjena zbog propusta u organizaciji meča plej-ofa za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa. Uprava crveno-belih je na račun u Nionu morala da uplati 72 hiljade evra, ali tu nije kraj…

Danas je iz UEFA stigla nova potvrda o drugoj kazni. Naime, zbog skandiranja navijača ‘Ubij, šiptara’ na utakmici sa Helsinkijem u prestonici Finske Crvena zvezda je kažnjena sa zabranom vođenja ‘Delija’ u Londonu i finansijski još 50 hiljada evra.

Podsetimo, ‘Delije’ su skandirali ‘Ubij, šiptara’, ali tek posle gnusne provokacije dvojice Albanaca koji su na stadion ‘Tele arena’ uneli zastave Albanije i lažne države Kosovo. Zanimljivo da zbog ovog propusta Helsinki nije kažnjen, a reč je o čistoj političkoj provokaciji.

0
0

3 Komentara

  1. Pa po pravilu Zvezda ne bi ni trebalo da bude kaznjena vec Helsinki. Njegov je propust sto je dopustio da ti dripci udju sa tim zastavama. Inace jos nismo culi da li je i koliko Jang Bojs kaznjen zbog toga sto su Tatjanu (novinarku Zvezde) gadjali staklenom flasom gde je srecom pogodjena u ruku a ne u glavu.

    0
    0
    Odgovori
    • E moj Srbine, znaci tebi je krivo sto su albanci sa zastavama provocirali ne zvezdine navijace nego nas Srbe i nas kazni bez navijaca za povike ubij siptara.
      A ti na strani sipaca svaka cast!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter