1
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

ALBANCI NE DAJU: Zvezda ne može na KIM dopustila FIFA to ili ne!

Objavljeno: 26.09.19 u 21:21

Predsednik takozvanog FS Kosova Agim Ademi oglasio se povodom pisanja ‘Kosovo online’ da je FIFA dopustila Zvezdi da gostuju u južnoj srpskoj pokrajini.

Čelnik takozvanog FS Kosova je istakao da oni od FIFA nisu dobili nikakav mejl i da Crvena zvezda neće moći da igra Kup Srbije sa Trepčom ‘u drugoj državi’.

– Mi od FIFA nismo dobili nikakav imejl, samo smo izdali zahtev da ta utakmica ne može da se igra na teritoriji Kosova, jer to je sasvim drugo prvenstvo, to zna i Srbija – naveo je Ademi za portal „Kossev“.

Čak i da dobiju preporuku FIFA i UEFA da Zvezda može da dođe, to neće dopustiti vlasti u Prištini.

– Sad je to u rukama države, mi smo predali zahtev i ministarstvu i policiji Kosova da se ta utakmica ne igra – kaže predsednik saveza.

Sad se čeka rasplet situacije…

0
0

1 Komentara

  1. Nažalost, ovo je posledica protiv ustavnih pregovora i potpisivanja nekakvih papira o “integrisanoj granici” sa Šiptarima, koje je potpisao Supermen iz Feketića! Sada se ni on, niti bilo ko iz njegovog okruženja, ne oglašava povodom ove bruke za Srbe!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter