Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić održao je danas vanrednu konferenciju za novinare posle poraza od Partizana.

Prvi operativac Crvene zvezde se prvo izvinio navijačima kluba za loše izdanje u Humskoj. Istakao je da želi da se obrati javnosti i kad nije dobro, a ne samo kada se slavi.


– Čestitam Partizanu pobedu, sa više strasti su crno-beli ušli u ovaj meč. Manje su lošiji bili od nas u derbiju, koji nije bio dobar. Duboko sam nezadovljan igrom. Nedopustivo je da naš tim igra ovako, a mnogo je novca u njega investirano. Izvinjavam se zvezdaškoj javnosti zbog izdanja u derbiju – rekao je Zvezdan Terzić.

Generalni dirketor Crvene zvezde je optužio čelnike Partizana da ‘truju’ narod protiv Crvene zvezde rečima da su crveno-beli ljubimci države.

– Partizan na pokvaren način truje narod u Srbiji da je Zvezda ljubimac države i FS Srbije. I posle svega Milorad Vučelić mi se ne izvini. Nedopustivo je da jedan sportski radnik ne reaguje na adekvatan način. U to ‘trovanje’ su uvukli i Savu Miloševića kog ja neizmerno cenim – istakao je Terzić.

Zvezdan Terzić je na kraju rekao da bi i onako očajna Crvena zvezda pobedila da nije bilo poništenog gola.

– Sve to što pričaju je neistina. Sve je to spinovanje. Koriste činjenicu da je Aleksandar Vučič navijač Zvezde. Toliko su daleko otišli sa tim pritiscima, bavili su se penalom Zvezde protiv Inđije, iako je Zvezda izašla u javnost da je penal nije bio, odnosno da je sudija napravio previd. Taj pritisak se preneo na Srđana Jovanovića. Njemu sam na sastanku sa Kokezom i Vučelićem rekao “nemoj da zloupotrebiš to što si etiketiran kao Partizanovac”. I on je zloupotrebio. Pobedila bi Zvezda da nije bilo onog poništenog gola, koji je bio regularan. Ispali smo naivni i pošteni, pustiti smo ih da laju i kevću po društvenim mrežama. Podsetiću na penal Tavambe kada je Zvezdi oteta titula – zaključio je Zvezdan Terzić, uz još jednom kritike na račun igre Crvene zvezde.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Nikola Martać