25
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Zvezdaši izvinite, bio sam protiv da sudija bude Jovanović, onako loši smo poveli protiv Partizana!

Objavljeno: 23.09.19 u 14:05

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić održao je danas vanrednu konferenciju za novinare posle poraza od Partizana.

Prvi operativac Crvene zvezde se prvo izvinio navijačima kluba za loše izdanje u Humskoj. Istakao je da želi da se obrati javnosti i kad nije dobro, a ne samo kada se slavi.

– Čestitam Partizanu pobedu, sa više strasti su crno-beli ušli u ovaj meč. Manje su lošiji bili od nas u derbiju, koji nije bio dobar. Duboko sam nezadovljan igrom. Nedopustivo je da naš tim igra ovako, a mnogo je novca u njega investirano. Izvinjavam se zvezdaškoj javnosti zbog izdanja u derbiju – rekao je Zvezdan Terzić.

Generalni dirketor Crvene zvezde je optužio čelnike Partizana da ‘truju’ narod protiv Crvene zvezde rečima da su crveno-beli ljubimci države.

– Partizan na pokvaren način truje narod u Srbiji da je Zvezda ljubimac države i FS Srbije. I posle svega Milorad Vučelić mi se ne izvini. Nedopustivo je da jedan sportski radnik ne reaguje na adekvatan način. U to ‘trovanje’ su uvukli i Savu Miloševića kog ja neizmerno cenim – istakao je Terzić.

Zvezdan Terzić je na kraju rekao da bi i onako očajna Crvena zvezda pobedila da nije bilo poništenog gola.

– Sve to što pričaju je neistina. Sve je to spinovanje. Koriste činjenicu da je Aleksandar Vučič navijač Zvezde. Toliko su daleko otišli sa tim pritiscima, bavili su se penalom Zvezde protiv Inđije, iako je Zvezda izašla u javnost da je penal nije bio, odnosno da je sudija napravio previd. Taj pritisak se preneo na Srđana Jovanovića. Njemu sam na sastanku sa Kokezom i Vučelićem rekao „nemoj da zloupotrebiš to što si etiketiran kao Partizanovac“. I on je zloupotrebio. Pobedila bi Zvezda da nije bilo onog poništenog gola, koji je bio regularan. Ispali smo naivni i pošteni, pustiti smo ih da laju i kevću po društvenim mrežama. Podsetiću na penal Tavambe kada je Zvezdi oteta titula – zaključio je Zvezdan Terzić, uz još jednom kritike na račun igre Crvene zvezde.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Nikola Martać

0
0

25 Komentara

  1. Kako moze da kaze bio sam protiv da sudi Jovanovic mec? Dal je to moguce da se desava? Sta bi bilo kad u Engleskoj Liverpul rekao mi smo protiv tog i tog sudije,necemo da nam sudi,sta bi bilo? Il u Italiji,Nemackoj,Francuskoj,bilo gde na svetu.Pa Terzic je tako oterao i Mazica iz naseg fudbala.Sad kad je izjavio ovo za Jovanovica videcemo dal ce ikad vise da sudi Zvezdi.Nema sanse. I sta ima posebno da se sastanci sa sudijom to je vec samo po sebi veliki pritisak na sudiju. Uzas blagi ovaj nas fudbal

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne priznajem ti nikakav izgovor za ovu blamažu koju nam je Zvezda priredila, pod vođstvom pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija doktora Milojevića, protiv Inđije, Bajerna i Partizana! Jesi li ti svestan da Zvezda protiv Bajerna i Partizana nije ni jednom šutnula u okvir gola za 180 minuta?! Posed lopte protiv Bajerna je bio mizernih 23%, kao da su se skupili momci iz predgrađa! Menjaj ga dok si na vreme, jer već ti je rasterao gledaoce sa Marakane a ako on ostane, protiv Olimpijakosa ćemo doživeti novo razočaranje!

    0
    0
    Odgovori
  3. Terziću, nemaš prava da tražiš nikakvo opravdanje za ovu blamažu moje Zvezde protiv Partizana! Pobedili su nas, jer su bili bolji! Uostalom nije im teško pobediti Zvezdu kada ima ovakvog nedoraslog trenera! Ti si bio za dolazak Milojevića a sada kad si shvatio kakav kapacitet kao trener ima Milojević, sada treba da ga zameniš nekim ko je manje plašljiv i ko u viziji ima i mlade igrače Zvezde, a ne samo ove trećerazredne strance! Milojević još od kraja 2017.g., nije uspeo da Zvezdi izgradi igru! Priseti se i budi malo realan kako je Zvezda igrala u finalu Kupa, kakva joj je bila igra kroz cele kvalifikacije i kako je igrala u poslednje tri utakmice protiv Inđije, Bajerna i Partizana! Zaista, sramno!

    0
    0
    Odgovori
  4. Necemo VAR pa hocemo VAR, pa onda opet necemo.Hocemo 4 stranca , pa 4 , sada bi 6 , i tako sve u krug. Covjece dogovori se sa sobom sta hoces , ili pamti sta si ranije rekao. Uzas koji ludaci vode Srbiju, braco najebali smo.

    0
    0
    Odgovori
  5. A koga pa i zabole shto su se glodjoshi radovali u derbiju? Mi cemo se radovati u sledecem, a Bog me i na kraju prvenstva, a oni ce i tada prichati o ovom derbiju kako su nas dobili!
    Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  6. E moji cigani jadni ste da jadniji ne možete biti. Ni sami ne verujete u svoje laži, voda već udarila na uši a sezona se nije ni zahuktala kako treba. Pa vi ste bre jedan izduvani balon kojeg su svi pročitali. Pa ne možete vi da kreirate pravila fudbalske igre jer vas niko ništa ne pita stoko bezrepa. Pravila su jasna kao što je jasno da je faul nad Stojkovićem čist kao suza. Isto kao što je Partizanova pobeda dominantna i čista kao suza. Pa ima sudija koji hoće da sude i pošteno a ne samo vama na vodenicu. Bedni ste i ofavni svi do jednog u toj vašoj upravi.

    0
    0
    Odgovori
  7. Pa ti si najvise ucestvovao u dovodjenju ovih drva u zvezdu,a i ovu neznalicu od trenera si ti doveo.nisi se javljao kad su nam poklanjali penale,a javljas se sada kad te je razbio ovaj trener koji nikog nije trenirao.

    0
    0
    Odgovori
  8. Rekoh vec da ocekujem Terzino saopstenje i evo ga.Ni obraza ni casti ni stida.Zasto ne rece da je i gol Tawambe trebalo kao i ovaj da bude ponisten?A ne,to nikako,jer to bi moglo da se tumaci kao smirivanje tenzija,a znamo ko to u Srbiji nikako ne zeli.

    0
    0
    Odgovori
  9. Go koji je poništen bio je čist,nema tu priče zvezda jestigrala lose .Da sudija nepogura možda bi se utakmica okrenula u drugom pravcu.Ovako sudija je presudio treba se izdići iznad greške sudije nikakvo cinkarenje ili dva minuta preko FSS slati u uefu.Novi je dan nove obavezenaprijed se mora gledati

    0
    0
    Odgovori
      • Pa koga je pipkao? On je skočio iza grupe igrača i kada nije dohvatio loptu, pao dole, ni od koga odgurnut. Biće toga sve više, penzioner je to.

        0
        0
        Odgovori
      • Imas pravo, procitaj pravilnik i videces sta pise. Nije ti ovo sine 90 ili 00 god vec 20 tako da haskas za pravilima bas, ali naucices nekada ako poniste vama nekad slican gol. Poj

        0
        0
        Odgovori
  10. AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH TERZINJO AHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAHH TI DA SUDIS SLEDECU MOZE AHAHAHAHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DOK NAROD GLADUJE VI KUPUJETE NAJSKUPLJE STRANCE I DODJU DECA PARTIZANA I RAZMONTIRAJU VAS BRUKE JEDNE. UGASITE SE VISE, NIKOM NISTE POTREBNN I TALIBANI BEZE OD VAS!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter