1
Domaći fudbal

FOTO: Instagram /pfcbg

UPRAVA PARTIZANA: Derbi se pamti, veličanstvena pobeda!

Objavljeno: 23.09.19 u 12:30

Partizan je u 161. večitom derbiju pokazao da je trenutno tim u boljoj formi, a razloga za zadovoljstvo ima uprava crno-belih.

Predsednik Milorad Vučelić čestitao je igračima i stručnom štabu na velikoj pobedi i poručio da se ova utakmica pamti.

– Čestitam igačima Partizana i stručnom štabu na izvanrednoj igri, bili smo mnogo bolji. Malo sam se plašio neiskorišćenih šansi, ali je Partizan suvereno i sigurno pobedio. Derbi se pamti, ovi igrači upisali su sebe u istoriju kluba velikom pobedom – rekao je Milorad Vučelića za TV Partizan.

Generalni direktor Miloš Vazura se složio sa predsednikom klub i izdvojio Filipa Stevanovića.

– Znali smo da će biti ovakva utakmica, igrali smo svih 90 minuta i bili bolji. Zvezda nije imala šut u okvir gola… Pričao sam sa trenerom Miloševićem da će izmene napraviti razliku, Savo je nastavio da radi dobro – poručio je Vazura.

Vladimir Vuletić je u svom stilu ‘pecnuo’ večitog rivala.

– I Inđija je držala Zvezdu za grlo do 90. minuta. Kada neko izađe sa lažnom taktikom 3-5-2, a igra 5-3-2, kada jedini šut u okvir gola bude onaj poništeni gol posle faula nad Stojkovićem, to pokuzuje da su neke stvari u Superligi razotkrivene – rekao je Vuletić i dodao:

– Javnost u Srbiji mora da zna da je Partizan ostvario veliku pobedu, koja podrazumeva časnu, iskrenu i borbu sa identitetom za „duplu krunu“ koju želimo i nećemo odustati. Partizan nema razlog da odustane, bez obzira što igra u Superligi.

0
0

1 Komentara

  1. Jedino sto je ‘ razotkriveno ‘ jeste da Partizan osim u vodi i kuglanama moze da i u nekom trecem sportu ostvari vrednu pobedu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter