3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PRAZNI TEFTERI: Samo su skauti Totenhema ‘zadovoljni’ otišli za London

Objavljeno: 23.09.19 u 11:10

Brojni skatui iz evropskih zemalja posmatrali su 161. ‘večiti’ derbi i kući su krenuli praznih teftera.

Samo na momente 161. večiti derbi je pokazao da je predstava na dobrom nivou, a posebno je razočarala Crvena zvezda i učinak pojedinaca sem golmana Milana Borjana. Sa druge strane u Partizanu su neki igrači igrali na svom nivou, ali generalno, kako saznaje HotSport beležnice skauta iz Evrope su slabo popunjenje. Bili su u Humskoj predstavnici Juventusa, Mančester junajteda, Borusije iz Dortmunda, Verdera iz Bremena, Torina, Atalante, Lacija, Totenhema…

I Englezi su „zadovoljni“ otišli u London da prenesu utiske menadžeru Maurisiju Poketinu da ih 22. oktobra sa šampionom Srbije ne čeka težak zadatak, ako Vladan Milojević nešto radikalno ne promeni, to jest ne podigne ekipu.

Jedan od skauta ‘pevaca’ naći će se i na meču sa Olimpijakosom na stadionu „Rajko Mitić“, a očigledno je da u stručnom štabu finaliste Lige šampiona rade temeljno i žele da prikupe sve informacije, bez obzira da li igraju protiv Bajerna ili Crvene zvezde.

0
0

3 Komentara

  1. A sta da zapisu., od zvezde: Terzica za traktoristu, Miloja za domara, ostale za tribinu. Od Partizana imali su koga da zapisu, naravno kao majstore fydbala na terenu za svoj tim.

    0
    0
    Odgovori
  2. Delije su glavni krivac. Otkad je Miloje trener, Zvezda igra bunker i protiv Bajerna i protiv Partizana i protiv Inđije, a Delije uporno viču: daj, gol, daj gol i tako ometaju igru i zbunjuju igrače. Treba ih izdresirati da viču: defence, defence i tako usklade navijanje sa taktikom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter