0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ALEKSANDAR BOGDANOVIĆ ZA HS: Verovali smo u Sumu kada niko nije, hvala Savi koji je probudio ‘uspavanog lava’!

Objavljeno: 23.09.19 u 14:40

Junak 161. večitog derbija bio je Sejduba Suma, reprezentativac Gvineje ušao je sa klupe i postigao je evrogol za vođstvo Partizana 1:0, kasnije je Zoran Tošić samo potvrdio pobedu.

Zadovoljan učinkom omalenog veziste bio je i njegov agent Aleksandar Bogdanović koji je verovao da će se Suma probuditi iz sna i pokazati sav svoj kvalitet.

Sumu smo u Partizan doveli moj prijatelj Boban Savić i ja. Uvek smo verovali u njega. Čak i u prvih godinu dana kada nije išlo sve kako smo zamislili. Suma je imao mnogo problema, nije imao u stručnom štabu nikog ko govori francuski jezik. Teško mu je bilo da se adaptira, igrao je na poziciji koja mu nije prirodna , ali smo Boban i ja verovali u njega – počeo je priču za HotSport, Aleksandar Bogdanović.

Ipak, nisu samo u reprezentativca Gvineje verovali njegovi agenti, već i dvojac čelnika Partizana.

– U Sumu su verovali Ivica Iliev i generalni dirketor Miloš Vazura. Pre svega Ivica Iliev, znao je šta Suma može da pokaže, samo je bilo pitanje vremena kada će se uklopiti i adaptirati – istakao je Bogdanović.

Po njegovom mišljenju ovo nije limit Sejdube Sume.

– Boban Savić i ja samo gledali ogroman broj utakmica Sume, zaista je fenomenalan igra. Nije kao Natho da da neku čudesnu loptu, ali je veoma opasan u blizini gola. To je najbolje osetio golman Milan Borjan. Ovo nije limit Sejdube Sume, ume i može još bolje.

FOTO: FK Partizan

Na kraju velika zahvalnost i treneru Partizana Savi Miloševiću koji je ‘probudio uspavanog lava’.

– Sejdubi je svanulo dolaskom Save Miloševića. On mu je pronašao tu žicu. Suma ga obožava, veoma mu je zahvalan na ukazanom poverenju. Najvažnije je da mu veruje, a Suma će mu dobrim partijama kao protiv Moldea i Zvezde uvek uzvratiti – rekao je Bogdanović.

Naš poznati fudbalski agent je takođe veoma ponosan na uspehe Slovana iz Bratislave koji se plasirao u Ligu Evrope i u prvom kolu pobedio Bešiktaš. Boban Savić i on zastupaju čak 11 igrača slovačkog šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter