31
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PROCENITE SAMI: Da li je Crvena zvezda oštećena za gol, Mrkela tvrdi da jeste (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.19 u 22:11

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nije zadovoljan epilogom jedne sudijske odluke. Tvrdi da su crveno-beli oštećeni za gol.

Na 161. derbiju u Humskoj u 70. minutu pri rezultatu 0:0 Milunović je postigao gol, ali je on poništen nakon odluke sudije Srđana Jovanovića da dosudi faul nad golmanom Stojkovićem.

Pričaćemo još o svemu na derbiju, ali poništen nam je čist gol – naveo je Mrkela.

Već smo nešto ranije pisali da se ovim povodom saopštenjem oglasila i Sudijska komisija, a da li je Crvenoj zvezdi opravdano poništen gol, pogledajte ispod i sud donesite sami.

FOTO: FK Partizan

0
0

31 Komentara

  1. A BRE MRKELA NIJE DOVOLJAN JEDAN GOL INSTITUCIJA DALA DVA. ZNAM DA JE TESKO DA TI PRIZNAJU DVA GOLA KADA NISI NI JEDNOM SUTNUO NA GOL ALI MRKO TO TREBA! AKO PRIZNAJU JEDAN GOL ONDA IMATE ONO STO JE DAO TOSIC ALI STA CETE SA ZONGLEROM? SUMA GA METNUO ONAKO BAS BAS KO ZA INAT POSLE LOPTA ODLETELA I SRUSILA STARI TENK. JEDINO DA APELUJETE ZBOG ZASTITE STAROG GVOZDJA DA SE PONISTI SUMIN GOL. TO JE BIO PROEKTIL I TO JA MISLIM NIJE DOZVOLJENO!
    ZELEO BIH DA CESTITAM MILOJU IPAK JE PARTIZAN SPUSTIO NA DVA GOLA A BAJERN JE DAO TRI!

    0
    0
    Odgovori
  2. Čist go,alibrine igra zvezde .Zvezda neigraj dobro od prošlog prvenstva kad su tituluobezbojedili,to je pola godine skoro.Zasto analizu moraju uraditi.Ova priča peterac iligolman golman lose procjenjuje loptu i vadi se

    0
    0
    Odgovori
  3. jasno je da je ponisten cist gol , ali to nema veze … sa partizanom ne moze ovako , zasluzen poraz zvezde bez obzira na ovu sudijsku gresku , treba traziti problem u svojoj igri a ne u sudiji kao sto to komsije rade vec trecu godinu

    0
    0
    Odgovori
  4. Znaci ovako,ako sam razumeo Pantica.Zvezda drzi FSS i sudijsku organizaciju a poniste joj cist gol na derbiju. Zvezda ima ljude u UEFA a Partizan se nakon odluke zali toj istoj UEFA-i o ponistenju iste. Ako sam lepo razumeo Zvezda ima ljude u UEFA pa je namestila zreb Partizanu da padne sa Besiktasom a sama sebi namestila da igra bez publike kuci protiv Salzburga i to najvazniju utakmicu u deceniji a to je da konacno udje u LS. Ako sam lepo razumeo,Zvezda ima ljude u UEFA-i akada su je izbacili iz Evrope nisu je vratili dok Partizan vratise dva puta. Ako sam lepo razumeo,vlast gura Zvezdu a kada je izbacise iz Evrope nisu dali novac Zvezdi a Partizanu su dali i to dva puta.Jesam li lepo citirao Pantica ili sam nesto slagao? Dakle na ovom derbiju cist gol nam nije priznat,na prethodnom cist gol ponisten Benu,Partizan dao gol iz ofsajda ali Zvezdu guraju,jel tako? Inace ako sam razumeo,trazite VAR za koji sudije odlucuju da li ce se gledati a tvrdite da Zvezdu slusaju sudije.Znaci nece ga upotrebljavati ako pogrese na stetu Zvezde,jel to? Znaci ako sam lepo razume,sudija je protiv Indjije dosudio penal koji nije postojao a ofsajd koji nije postojao ne treba da se pominje,jel to? Na mecu Napredak-Partizan kod 2:1 za krusevljane,cist penal im nije dosudjen i cist crveni karton za Pavlovica,ali to ne treba spominjati jer ste kiksnuli.Ako sam razumeo,Zvezda je losa ali posto smo pobedili Liverpul,on je lazni sampion Evrope jer je izgubio od lose Zvezde?

    0
    0
    Odgovori
    • milunovic ,nije niti smeo sutati posle sudijskog zvizduka ,jer u tom trenutku kad se cujepistaljka svi igraci partizana staju ,da je pistaljku upotrebio kad je lopta vec bila u golu onda je uredu ali sudija ima pravo da saceka 2-5 sekundi,ali uzalud sve ipak je faul postojao zander je nenamerno usao u stojkovica u skoku i ostvario kontakt u 5,5m sto je po pfi prekrsaj u napadu ,mogao je milunovic pogoditi stativu na sta bi se onda vadili bili su bolji i moramo im priznati a ne traziti alibije koji ce nam se poceti svetiti za penale protiv indjije ,filijale itd.

      0
      0
      Odgovori
    • Ne samo da si nebitan, nego bolje da i ne pokusavas razumeti kad ti vec ne.ide razmisljanje.
      Dakle, ostavi se teske muke,.veruj sluzbenoj verziji UDBE, BIAe, tj kako li se vec zove sada agencija AVAV rezima

      0
      0
      Odgovori
    • Ti nista ne razumes ili si ostracen I slep kao I svi navijaci miljenice.Sve sto kaze Z.Pantic je 100 “ u pravu .

      0
      0
      Odgovori
    • ti totalno zamenjujes teze.Zasto ne pomenes u nabrajanju dva nepostojeca penala koja je Milorad Mazic dosudio za Zvezdu u derbiju penal koji je sviran za Zvezdu kada je lopta Rnica pogodila u butinu priznat gol Zvezdi u derbiju kada je lopta izasla do prvog reda tribina dosudjen penal za Zvezdu protiv Indjije a prekrsaj metar van kaznenog i jos mnogo,mnogo toga.Sad jos samo cekate da FSS UVEDE PRAVILO DA ZA VAS MOZE DE SE SVIRA PENAL I NA VASOJ POLOVINI TERENA JER NA ZADNJEM DERBIJU NISTE MOGLI DA PREDJETE CENTARvec od iduce sezone mozemo ocekivati i naslove u novinama NA UTAKMICI U SUBOTICI IZMEDJUU SPARTAKA I NAPRETKA OPRAVDANO DOSUDJEN PENAL ZA CRVENU ZVEZDU.

      0
      0
      Odgovori
  5. Poceli odmah da placu a narocito obojeni novinari i ovaj Mrkela, taj isti Mrkela koji nakon prvog penala protiv Indjije opravdava sudiju recima, bio je pokriven i nije mogao da vidi da je faul napravljen metar van sesnaesterca !? Zvezdana moze u ovoj cirkus ligi sve druge da dobije pomocu sudija ali ne i Partizan jer smo toliko nadmocni da nam cak ni sudije ne mogu nista.U zadnja dva derbija nisu bukvalno sutnuli loptu ka Stajkovicu tako da ova kuknjava deluje vise nego mizerna i porazavajuca a jos kada pogledamo od koga dolazi, onda i nije cudno, neko ipak mora da se vadi za tolike ulozene a pare ovoga naroda.

    0
    0
    Odgovori
  6. Zander u skoku ulazi unazad u golmana i to u petercu!O cemu dalje pricati????Ako niste znali,golman je neprikosnoven u petercu!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Cika Mrkela nemoj samo da kukas, nemoooooj, jooooj da ga utesi neko sa krempitom, daj covece pokrij se, krivo ti je i gotovo, ocitao vam lekciju cika Savo a ti sad na burek BRAVO, hajde ti lepo u magacin negde da rmbacis, nisi vise za taj posao, jos malo pa u staracki dom pravac, blizi se to ,pozzzzzz.

    0
    0
    Odgovori
  8. Sudija nije bio predaleko, valda zna sta radi, a dali je Indjija ostecena protiv zvezde, valjalo bi im maci jedan gol, pa racunati nereseno sa indjijom, tako se posteno radi, nema nista od analize ako se konkretno ne uradi i promena na rezultatu, bio je faul na stojkovicu i to je to, kukanje sad nista ne pomaze, pozzzz.

    0
    0
    Odgovori
  9. A sta da procenimo?Kontakt napadaca sa golmanom je postojao,vidi se kako golmanu ruka ide u stranu posle kontakta,a pravila kazu da je golman u svom petercu nedodirljiv.Cekamo Terzino saopstenje.

    0
    0
    Odgovori
  10. Čist gol kao suza. Stojković loše ceni, onda rukama udara Žandera po glavi i na kraju se baca na ledja, jer je svestan šta je uradio.

    0
    0
    Odgovori
    • Pogledaj desnu ruku Zandera,golmana u petercu bukvalno ne smes da pipnes.A mislio sam da je Mrkela gospodin,medjutim pokazao je koliko je ,,mali,,!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Jesi li ti slep ili gledas neki drugi snimak??? Golman na lopti,igrac takodje,ali igrac ledjima rusi golmana,a u 5 metara nesme da ga dodirne!!!
      Sta ovde nije jasno??? Ovo je Kokezino maslo i pravi se kredit za buduce kradje!!!! Sta je komisija odlucila posle utakmice sa Indjijom??? Dugacak je spisak onih koji bi trebalo da su u pritvoru,pocev od sudije i dolmana Indjije…

      0
      0
      Odgovori
    • Ovdje svjesno imamo uglove kamere koje nisu prikazane u prenosu gdje se jasno vidi kontakt za golmanom. To je prvo, a znači odmah prekršaj. Drugo, Milunović je u ofsajdu. Poštom je golman daleko od linije, a samo je jedan igrač Partizana bliži golu od njega

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter