5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILOJEVIĆ: Da mogu da promenim, menjao bih strance! Milošević: Zvezda je bila ofanzivnija nego što smo očekivali!

Objavljeno: 22.09.19 u 22:28

Nakon meča medijima su se obratili i treneri tima, u nešto drugačijem ambijentu nego obično

Milojević je pred novinare morao ispred svlačionice pošto mu je bio onemogućen prolaz kroz dvorište stadiona u Humskoj. Razlog je u tome što se na konferenciju ide atletskom stazom, te bi trener morao da prođe pored jedne od frakcija ‘Grobara’ kako bi stigao do Kluba sportista.

Milojević se novinarima naknadno obratio ispred svlačionice.

Nije lepo i prijatno kada izgubite derbi, borbu za prestiž. Profesionalci smo i moraćemo što pre ovo da zaboravimo. Treba da razmišljamo o narednim utakmicama – istakao je trener crveno-belih.

Crvena zvezda nije uputila šut u okvir gola Partizana.

– Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli drugačije da rešimo. Zašto nismo… Statistika nije dobra i moramo da vidimo koji su uzroci. Videćemo… Probaćemo da nađemo rešenje – rekao je Milojević.

U timu nije bilo Hoze Antonija Kanjasa.

– Nikada od mene nećete čuti alibi. Ja sam odlučio ko će igrati. Neukusno je da pričamo o tome. Možda je trebalo… Sa ovakvim rezultatom, da mogu da promenim, stavio bih druge strance da igraju. Imam veliki problem sa tim – kazao je Milojević.

Savo Milošević je takođe analizirao igru u meču.

– Bilo je vrlo teško, psihološki napeto u prvih 20, 25 minuta. Bilo je dosta isprekidane igre. Kasnije je bilo bolje, na obe strane. Ipak je Zvezda bila ofanzivnija nego što smo očekivali. Mislim da smo zasluženo pobedili. Zvezda praktično bez šanse, možda samo šansa Marina na kraju. Čestitke Zvezdi na fer i korektnoj igri – istakao je Milošević nakon meča.

Pobedu su doneli igrači sa klupe Sejdub Suma i Zoran Tošić

– Donosili smo odluke o sastavu tima na osnovu zdravstvenog stanja igrača. Suma i Tošić su praktično starteri, ali moraju da igraju samo oni koji su sto odsto spremni da igraju svih 90 minuta. Na sreću, imali smo momke na klupi koji su i za pola sata uspeli da promene tok meča – istakao je Milošević

FOTO: FK Partizan

0
0

5 Komentara

  1. Najzad da sa obe strane čujemo korektne izjave. Fudbal je nadmetanje na terenu, ne van njega. Svaka čast obojici i naravno obema ekipama na fer i korektnoj igri.

    0
    0
    Odgovori
  2. Promeni filozofiju igre. Imaš veliki izbor igrača. Izađi ispred šesnaesterca i počni da igraš fudbal. Nije fudbal igra sa tri centralna beka, odnosno sa 8 odbrambenih igrača. Lepu si taktiku imao kada se pobeđivala na primer Sparta iz Praga. Sada je vreme da se promeni sistem igre.

    0
    0
    Odgovori
  3. MILOJEVIĆ: Da mogu da promenim, menjao bih strance! Naravno, ti bi samo da menjaš i gomilaš drugorazredne strance za koje niko živi nije čuo, a da li bi ti da stvaraš igrače od mladih igrača Zvezde?! Naravno, ne! Za to treba znanje i osećaj! Za tvog mandata dovedeni su petnaestak stranaca od kojih niko nije ostavio trag na terenu, ali jeste na blagajni! Odlazi! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter