Dilema će se rešiti na poslednjem sastanku pred odlazak u Humsku, a od ovog poteza zbog viška stranaca zavisi startni sastav.

Nije lako posle megdana sa Bajernom u Ligi šampiona ponovo na veliki okršaj sa komšijama u Humskoj uz činjenicu da pojedini igrači ne mogu da budu u sastavu Crvene zvezde zbog ograničenog broja stranaca.


Samo četvorica mogu u protokol što je polovina sa spiska. I plan Vladana Milojevića je jasan, ako može da igra Milan Rodić onda će napad ponovo predvoditi Ričmond Boaći.

Ako na poslednjem sastanku padne drugacija odluka onda će Žander pozadi, a ljubimac Delija Milan Pavkov voditi borbu sa odbranom Partizana.

Bice debitanata, a pozadi možda jedan. Španac Kanjas je prvi put učesnik derbija i pored njega se očekuje da bude Jovančić. Na bok će Argentinac Garsija i Vukanović i dirigenska palica je kod kapitena Marina od kojeg mnogo zavisi učinak aktuelnog šampiona Srbije.

Projektovan sastav: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić (Žander), Kanjas, Jovančić, Garsija, Vukanović, Marin, Boaći (Pavkov).