2
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

DERBI BEZ NAVIJAČA NIJE DERBI: Evo koliko je, do sada, prodato karata za duel Partizana i Zvezde

Objavljeno: 22.09.19 u 10:00

Ulaznica ima u slobodnoj prodaji, za sve tribine.

Danas od 18 časova igra se 161. ‘večiti’ derbi između Partizana i Crvene zvezde, a kako se bliži duel tako raste i interesovanje.

To je potvrdio i direktor Partizanovog marketinga, Predrag Vujović.

– Zaključno sa subotom prodato je 12.401 ulaznica, a na to dodajte da Partizan ima 4.501 sezonsku kartu. Ima još ulaznica za sve sektore – rekao je Vujović za ‘Žurnal’.

Karte će biti moguće kupiti na stadionu Partizana, dok će se ulaznice za navijače Zvezde kupovati na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić’.

Podsetimo, za južnu i severnu tribinu potrebno je izdvojiti 700 dinara, bočni delovi istoka i zapada koštaju 1.000, dok centralna mesta iznose 1.500, a mesta u ložama 5.000 dinara.

0
0

2 Komentara

  1. “Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško! Teško je drugima! Isto je tako i kada si glup! (Zoran Radmilović) Milojević “velemajsktor kvalifikacija” je rasterao Zvezdaše sa tribina svojim “zglobnjakom”. Staviti u tim standardnog rezervisti iz kineske lige, sporog Boaćija, koji nema duel igru, koji nema skok i koji nema samo jednu sitnicu a to je dribling i koji se protiv Bajerna nije video, može samo neko ko je glup., ali nama je teško!

    0
    0
    Odgovori
  2. Publiku ne može niko prevariti! Džaba agresivna reklama po medijima, džaba sve! Ko će prisiliti Zvezdaše da posle one bruke u Minhenu, uz posed lopte od 23% i bez šuta u okvir gola za 90 minuta, dođe da gleda ovu Zvezdu i novi “zglobnjak” doktora Milojevića!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter