10
Domaći fudbal

NOVA BURA: Igrači Inđije nasrnuli na sudiju zbog dosuđenog penala, na tribinama poruka – ‘Koliko je još potrebno?’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.19 u 23:55

Pre nedelju dana Inđija je oštećena protiv Crvene zvezde, a danas je protiv nje dosuđen sumnjiv penal za Radnički.

Nišlije su slavile trijumf na ovom gostovanju rezultatom 1:0, a jedini gol postignut je iz penala koji je ponovo podigao prašinu u fudbalskoj javnosti.

Naime, sudija Novica Angeloski je dosudio jedanasterac posle pada Filipa Kneževića u kaznenom prostoru, što je izazvalo velika negodovanja domaće publike, ali i igrača.

Oni su odmah opkolili sudiju, nisu mogli da veruju šta je dosudio, ali im to nije previše pomoglo. Pogledajte tu situaciju u nastavku:

Inače, navijači su istakli i transparent na kom je pisalo:

– Koliko je penala potrebno?

0
0

10 Komentara

  1. Samo se sjetite kupa i utakmice Partizan-Vojvodina,pa prvenstva Partizan-Novi Pazar i kad za to date objasnjenje onda komentarisite druge klubove! Vi kad kradete to je legitimno,svi drugi su kriminalci,ma nemojte molim vas!Zanima me sta uopste trazi Jugoslovenski klub u Srbiji,idite u Zagreb tamo vam je otadzbina!

    0
    0
    Odgovori
    • A ko je sprecio cirkus pod upravljackom palicom Djure frizure i Toleta prepostenog i nastavak kod Vazure,Vucele itd u tudjem se oku vidi trun a u svom se nevidi panj mi bar priznamo kad je neko pogresio u nasu korist to od ovih miseva iz humske nisam cuo

      0
      0
      Odgovori
  2. Zasto vi lepo to ne sankcionisete, oduzmete zvezdi gol u nedelju vece u emisiji nekoj i zvanicne rezultate objavite tek u ponedeljak, dokle vise guranje najsmesnijeg kluba od samostalne srbije, dajte ne brukajte se, pa Bajern ih bapnuo i vratio gde im je mesto, njima samo ako se posreci da koga dobiju, a posle da ih neko opet bapne, daj ne brukajte se vise, zvezdi sankcije ili katanac na vrata za bolju fudbalsku srbiju.

    0
    0
    Odgovori
  3. VI IZ FSS ! KAKO VAS NIJE
    STID. O O STO RADITE U
    KORIST TONCEVU JE PRAVI
    CIRKUS. KOJU CENU TONCEV
    PLATIO ! A SUDIJA GARAGAN
    G. ANGELOVSKI UKLAPA SE
    U ZVEZDINU MATRICU !
    I OVE GODINE FORSIRANJE
    ZVEZDE I TONCEVA. UEFA
    KAKO NE VIDIS STA SE RADI.
    ILI CEPURIN TO ZNA !!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter