1
Domaći fudbal

FOTO: Marca/Printscreen

SJAJNO: Veliku ‘Marku’ oduševila slika dece na stadionu Partizana (FOTO)

Objavljeno: 20.09.19 u 15:42

Jedan od najpoznatijih sportskih listova ‘Marka’ dao je vest da je 20 hiljada dece bodrilo Partizan protiv AZ Alkmara.

‘Marka’ se nije bavila rezultatom i samom utakmicom u Beogradu, već slikom koja se ne viđa često. Španski list je pojvalio upravu Partizana koja je uspela na stadion da dovede 20 hiljada dece uzrasta do 15 godina.

‘Marka’ je takođe objasnila svojoj publici da je Partizan kažnjen od strane UEFA dva meča bez prisustva publike zbog rasnog vređanja fudbalera turske Malatije. Ipak, da su se čelnici srpskog kluba dogovorili sa UEFA da na stadion dođu mališani.

Nema šta, verovatno je kazni praznih tribina došao kraj, deca i žene su uvek dobrodošli na stadione širom Evrope.

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj dogadjaj sa decom + roditeljima treba primeniti na svim utakmicama Partizana jer ce ih biti uveliko vise od one bagre i raznih navijackih frakcija koje samo nanose stetu klubu i zbog kojih pravi navijaci vise ne dolaze na stadion. Klubu se vise isplati besplatan ulaz deci sa roditeljima nego dil sa trenutnim nazovi navijacima zbog kojih mora posle svake utakmice da placa kazne FSS ili UEFA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter