7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PROBLEMI: Broj stranaca ‘diktira’ sastav Milojeviću pred Partizan, u Humsku možda bez Van la Pare, Boaćija i Bena

Objavljeno: 20.09.19 u 10:37

Na spisku igrača Crvene zvezde je osam stranaca, a samo četiri mogu na megdan ‘večitom’ rivalu, trojica već poznata…

Došlo se u mat situaciju pred 161. ‘večiti derbi’ za Crvenu zvezdu, pošto je po pravilu domaćeg šampionata na terenu moguće imati samo četiri stranca. I ako pokušamo da „pomognemo“ treneru Vladanu Milojeviću dvojica su sigurna na sredini terena Hose Kanjas i kapiten Marko Marin. Ako ne bude mogao Milan Rodić, a šanse su minimalne, kao levi bek mora na teren Brazilac Žander.
Između tri stranca za jedno mesto na boku najbliži je Mateo Garsija, koji ima prednst u odnosu na Radžvana Van la Paru i povratnika El Fardu Bena. U napadu je realno očekivati Milana Pavkova, tako da nema mesta za Ričmonda Boaćija i Portugalca Tomanea.

Gužva je ocigledna i rešavanje rebusa je u rukama trenera Vladana Milojevića na preostala dva treninga pred 161. derbi u nedelju, kada od 18 časova sledi gostovanje u Humskoj. Priliku će sačekati domaće snage Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Aleksa Vukanović i Njegoš Petrović.

Sa druge strane Partizan od stranaca ima na raspolaganju Takumu Asana, Sejdubu Sumu, Birbasa Nathka i Umara Sadika. Savo Milošević neće imati problema kakve ima Vladan Milojević.

0
0

7 Komentara

  1. “PROBLEMI: Broj stranaca ‘diktira’ sastav Milojeviću pred Partizan”, uzeto iz konteksta! Nisu Zvezdini problemi ovi koji su navedeni u naslovu! Svi Zvezdini problemi su upravo nesposobni trener Milojević, koji nije u stanju da donese ništa pozitivno u Zvezdinoj igri! Kakva je razlika između utakmica protiv Inđije i Bajerna?! U obe utakmice su nas protivnici potpuno nadigrali, samo što nam je protiv Inđije pomogao nedorasli sudija Stojilković svojim sramnim odlukama! Milojević ne shvata da sa sporim igračima ne može da se igra savremeni fudbal! A, on je protiv brzog i poletnog Bajerna u tim Zvezde uvrstio čak 4 spora igrača: Milunović, Jovančić, Boaći i Pavkov! To znači da Milojević sa sporim igračima želi da parira ekipi koja igra savremeni fudbal! Po tome se vidi njegovo znanje! Sa ovakvim shvatanjem fudbala Milojević će doživeti 6 poraza u grupnoj fazi, uz “0” postignutih golova!

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojević nije u stanju da napravi igru Zvezde još od januara 2018.g.! Zvezda igra sporo, mlako, bez energije, bez sredine terena. Samo zna da se brani ali neuspešno, jer čim dođe u grupnu fazu LŠ, odmah počinje sa katastrofama od rezultata i hit komedijama od igara! Inđija nas je potpuno nadigrala! Nije mi jasno da se niko od čelnika Zvezde ne oglašava povodom sramne igre i ubedljivog poraza od Bajerna?! Svi ćute?! Posed lopte od 23%, ni jedan šut u okvir gola za 98 minuta igre sa produžecima! Ovo je za zabrinutost a imamo daleko najbolje igrače posle one generacije iz ’91. Jel’ neko misli da ćemo sa ovakvom igrom pobediti onaj tim u nekrofilskim dresovima u derbiju u nedelju?! Sa ovakvim trenerom, nema šanse!

    0
    0
    Odgovori
  3. Miloje gledaj savu kako za jedan mesec pravi igru, al on nema gobeljica,pavkova,milunovicaako primis manje od tri lumpuj od srece cele noci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter