1
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

NOVA MISIJA: Partizan na AZ bez Sume, evo kod koga će biti ‘dirigentska palica’

Objavljeno: 19.09.19 u 10:30

Trener Savo Milosevic želi da protiv AZ Alkmara nastupe samo spremni igrači sa ciljem da bude uspešan start u grupnoj fazi Lige Evrope.

Kreće Partizan u borbu za bodove u grupnoj fazi Lige Evrope. Na startu pred mladim navijacima (dozvoljen ulaz deci do 14 godina), kao protiv Moldea samo uz veću podrsku sa tribina, od 21 čas rival je AZ Alkmar.

Holanđani su pre nekoliko godina u istom takmičenju pali u Humskoj (3:2), a želja crno-belih jeste da usledi repriza. Trener Savo Milošević se odlučio da izvede samo potpuno spremne igrače tako da Sejduba Suma neće biti starter pošto je imao probleme sa povredom i uloga dirigenta namenjena je Izraelcu Bibrasu Nathu.

Ekipu kao kapiten i adut na golu predvodiće Stojković, a odbrana je standardna ispred koje su ‘korektori’ Šćekić i Zdjelar. Na levo krilo se vraća Japanac Asano, a na desnom je cementiran Tošić i napred za golove je zadužen Sadik.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Natho, Asano, Tošić, Sadik.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter