4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

FENOMENALNO: Pune dve tribine stadiona u Humskoj, odjekuje vrisak dece (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.19 u 20:34

Odličan je posao napravio Partizan dovođenjem dečaka i devojčica iz raznih gradova Srbije, zavirite na stadion u Humskoj.

Najavili su čelnici Partizana oko 20 hiljada dečaka i devojčica iz različitih gradova Srbije. Što su najavili, to su i ostvarili. Deca su napunila dve tribine stadiona u Humskoj, tačnije ‘zapadna’ je krcata, dok na ‘istoku’ još uvek ima mesta, ali se i on polako puni. Zavirite u atmosferu stadiona u Humskoj:

Sa stadiona u Humskoj: Stefan Smuđa

0
0

4 Komentara

  1. Država je otvorila kesu,daje nemilice za glodare,preko 300 autobusa za prevoz dece plaćeno novcima građana. Kakva je ovo manipulacija,deca su ujutro trebala biti u školi !!?

    0
    0
    Odgovori
    • Срам те било стоко, не даје држава Партизану него дјеци, дебилу, а коме ће ако не њима. Једном у животу ће им се можда ово десити, тако да неће ништа изгубити ако сутра и не пођу у школу… а теби је свеједно – био или не у школи, ти си тоцило каквог нема.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter