5
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

DEGENEK: Imam posledice duela! Mnogo smo lako primali golove… Borjan iskreno o tome šta je nedostajalo Zvezdi (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.19 u 00:05

Fudbaleri Crvene zvezde Miloš Degenek i Milan Borjan nisu zadovoljni porazom od Bajerna u Minhenu (0:3).

Golman Milan Borjan tri puta je vadio loptu iz mreže, ali je sigurno sprečio još nekoliko pogodaka bavarskog kluba.

– U prvom poluvremenu smo bili dosta povučeni, ali smo primili gol. Dobro smo igrali drugo poluvreme, malo smo izašli da probamo da se nadigravamo. Imali smo dve šanse koje nismo iskorisili i Bože moj, ovo je fudbal, rekao je golman Crvene zvezde. Prezadovoljan sam ekipom kako su odigrali. Treba nam još dosta iskustva u ovakvom takmičenju, tako da treba da podignemo glavu i da se pripremimo za prvenstvo i meč protiv Partizana – rekao je Milan Borjan.

Sledeći meč je protiv Olimpijakosa, 2. oktobra.

– Olimpijakos je odlična ekipa, odigrali su 2:2 sa Totenhemom. Biće teško, ali mi ćemo da izađemo da probamo da pobedimo i da upošemo prva tri boda – ističe Zvezdin golman.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Štoper Miloš Degenek vodio je velike borbe protiv Roberta Levandovskog, a u jednom duelu dobio je rasekotinu ispod oka. Na pitanje da li ima posledica od tog duela, budući da je krvario na terenu, Degenek je rekao:

– Imam (posledice), ali to nije bitno. Nismo zaslužili da izgubimo 3:0, oni su jako dobra ekipa i imali su mnogo više prilika nego mi, ali mislim da je ona Marinova prilika ušla za 1:1, da se ne bi ovako završilo. Mnogo mi je krivo što smo mnogo lako primili dva gola, bez potrebe… To sad liči da je mnogo drugačija utakmica bila nego što jeste. Sve u svemu, jedna dobra škola. Nismo se uplašili, imali smo dobrih prilika i igrali na kontru. Oni su dominirali loptom, ali ne mogu da grešim dušu i da kažem nešto loše.

Zvezda je u prvom poluvremenu napravila samo jedan faul, iako se igrala gotovo u ‘bunkeru’.

– Nekada ne moraš da praviš prekršaje, da rešavaš neke stvari bez faula. Dobro smo se branili u bloku. Primili smo taj gol na njihov kvalitet i naše neiskustvo, ali sve u svemu igrali smo jako dobro, u oba poluvremena. Ja to mislim, možda izgleda drugačije na TV-u. Hvala navijačima što su došli, čestitam saigračima i nadam se da ćemo biti još bolji – kaže reprezentativac Australije.

Ostaje žal za primljenim golovima.

– Da nismo primili ova dva gola, na neki bezbezni način, mnogo bolje bi ovo izgledalo. Mislim da smo kompaktna ekipa, mnogo bolja u nekim segmentima igre. Ali, pre svega nam iskusto mnogo znači – podvukao je Degenek.

Sa ‘Alijanc arene’ – Aleksandar Ilić

0
0

5 Komentara

  1. Crvena zvezda je dellovala smešno sinoć. Odbrana pod svaku cijenu i rezultat svega da je Bajern sa trećinom snage dao Zvezdi tri, a trebao je 10 golova….

    0
    0
    Odgovori
  2. Bježite tamo sa pričom o tome kako je moglo bolje. Igrao je Bajern sa pola snage i sakrio vam loptu. Trebali ste da primite 10 komada. Tri puta je pogođen okvir gola i još tri puta ste izbacivali loptu sa gol linije. Da nisu htjeli sa loptom da se ušetaju u gol pukla bi bruka

    0
    0
    Odgovori
  3. Koja je to budala očekivala dobar rezultat u Minhenu, posle one bruke od igre protiv Inđije?! Tačno je bilo onako kako sam pisao u komentarima pred utakmicu! Zvezdin “zglobnjak” zarastao u travu, spora igra, bez kreacije na terenu. Zvezda je mogla da zadrži loptu u nogama jedva 17 sekundi i da poveže čak po pola pasa. Molim doktora Milojevića koji je dostigao svoj zenit i nije u stanju da donese ništa novo, da sam ode, jer ćemo ga mi na Marakani podsetiti da treba da malo prošeta i ode iz Zvezde! Dosta je više bunkera i jalove igre bez energije! Novi trener Zvezde: Blagojević, Rogan ili Lale!

    0
    0
    Odgovori
      • Lale barem nije kukavica I bunkeraš! Ovaj doktor Milojević nije u stanju da još od prošlog januara 2018.g., stvori igru. Zvezda igra sporo, bez energije, ljigavo, neborbeno. Ove jadne i smešne SLS sudije nam na svakoj utakmici dosude po neki sporni penal! Ne želim takvu pomoć sudija! Hoću pobedu Zvezde bez pomoći sudija! Kako smo igrali protiv Inđije?! Inđija nas je razbila a tek što će od nas uraditi u nedelju onaj tim u nekrofilskim dresovima!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter