0
Domaći fudbal

FOTO: Bayern Munich

HS PRIČA: Levandovski i Zvezda, nekada tako blizu, a tako daleko, večeras neka bude daleko… (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.19 u 15:25

Najveća opasnost po gol Crvene zvezde svakako će biti prva zvezda Bajerna Robert Levandovski, Poljak koji je bio 2006. godine ponuđen Beograđanima.

Mazo, imam jedno čudo od igrača iz Legije uzmite to dete, pogledajte ga sedam dana. Ništa ne bi koštao Crvenu zvezdu, pošto sam bio u sjajnim odnosima sa Robijem on bi spavao u mom smeštaju u Beogradu. Međutim, nisam naišao na reakciju sa druge strane’, reči su Mirka Poledice kada je pre nekoliko godina objašnjavao da je Crvenoj zvezdi ponudio Roberta Levandovskog, tada 18-godišnje dete, a danas mašinu za golove, čoveka kog bi rado u svojim redovima videli Real Madrid, Mančester junajted, Čelsi, PSŽ, ali Bajern ne da.

Poljak je potom gostovao u Beogradu gde je snimao reklamu za jednog poznatog proizvođača mobilnih telefona, ali nije sto procentno potvrdio tu priču.

– Da, kada sam imao 17 godina igrao sam u Legiji zajedno sa Mirkom Poledicom. Jako fin momak. Ali, istina je da nikada nisam dobio ponudu od Crvene zvezde – rekao je Levandovski.

Kako god ‘Delije’ će večeras moći da vide uživo Roberta Levandovskog i to u crveno-belom dresu, ali Bajerna iz Minhena. Kluba za koji je odigrao 248 utakmica i postigao neverovatnih 199 golova.

Poljak će večeras svakao biti najveća opasnost po gol Milana Borjana, dovoljno je reći da je u Ligi šampiona odigrao 80 utakmica i postigao 53 gola noseći dres Borusije iz Dortmunda i Bajerna iz Minhena. Od ta 53 gola čak 36 je postigao u dresu Bavaraca.

Takođe, zanimljiv podatak je taj da je Robert Levandovski u poslednje tri sezone Lige šampiona postizao gol za Bajern na otvaranju i to prvi. Još zanimljiviji podatak je taj da su dva gola bila sa ‘bele tačke’. Levandovski sezone 2014-2015 nije postigao gol na prvoj utakmici, ali jeste već u drugom kolu kada je postigao het-trik protiv Dinama iz Zagreba u pobedi od 5:0.

Nema sumnje da Zvezdi u prvih 20 minuta najveća opasnost preti od ‘nesuđenog’ napadača – ROBERTA LEVANDOVSKOG!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter