10
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

‘GLEDALI SMO BAJERNU U OČI’: Milojević slikovito opisao igru i greške njegovih igrača na ‘Alijanc areni’

Objavljeno: 18.09.19 u 23:28

Trener Crvene zvezde u izjavi za RTS posle meča je istakao da je Bajern iskoristio sve slabosti srpskog tima i zasluženo slavio trijumf.

Bavarci su u prvom kolu grupe B Lige šampiona pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 3:0 (1:0).

– Da kažem da smo u nekoj meri imali to prvo poluvreme gde smo bili u niskoj zoni, slaba nam je bila ciruklacija lopte. Vi morate protiv Bajerna, uz njihov visoki presing, da to rešavate malo bolje. Nije bio neki veliki respekt, nego to je tako kod igrača – izgubi se prva lopta, pa malo strah, malo teške noge. Taj strah od sledeće greške je postojao. Negde u drugom poluvremenu, rekao sam im da treba da izađemo i igramo – rekao je Milojević posle meča za RTS i dodao za čime žali:

– Nije sramota izgubiti od Bajerna. Malo mi je žao, žao mi je zbog drugog i trećeg gola, mislim da je to pokvarilo utisak. Imali smo dosta dobre izmene u drugom pluvrmene. Gledali smo Bajern u oči, na njihovom stadionu, nije lako igrati protiv ovakvih ekipa. Jedno iskustvo, idemo dalje.

Greške su koštale šampiona Srbije, ali Milojević veruje da će se  njihov broj smanjiti u daljem toku takmičenja.

– Oni imaju njihov način igre, igraju strpljivo, na posed, i iziskuju puno trčanja. Drugi gol smo primili iz naše greške, gde smo otprilike znali šta će da se desi, ali… Veliki je napor, dešavaju se takve stvari sa takvim protivnikom. Sigurno ono što treba je da smanjimo broj grešaka, što mislim da ćemo da učinimo – poručio je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

10 Komentara

  1. Tacno zvezda u svojoj istoriji nije ovako kukavicki igrala.Razmisljam da li da vise gledam Zvezdunu ligi sampiona.Mi se tri godine branimo i na Marakani,ovaj covek unistava fudbal, Nije ni cudo sto nas zovu simpatican autsajder.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dekadencija fudbala anti propaganda
    Šta je ovaj čovek gledao?
    Ubiće nas i na Marakani. Mi nikad, NIKAD, nismo ovako sramotno igrali. Užas pravi…
    Malo su nam dali, trebalo je 7-8 pa da svi ovi lepo odu u istoriju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Polako Miloje tek se uigravate, polako ce te da podizete formu pa ce biti i po 5-6 kom samo bez sekiracijesamo nemojte vise da napadate malo se i branite, zbog tih silovitih napada se protivniku otvaraju kontre

    0
    0
    Odgovori
  4. Ajde malo Jovanča, Pavkov.klupa i vežbaj ekipu da igra fudbal ispred šesnaesterca, da se razvije igra a ne ovakav bunker pristup.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa ovo je strasno sta prica ovaj covek.da smo imali prvo poluvreme?pa koju si ti utakmicu gledao kad nisi video njihovih 7 100 postotnih sansi u prvom.pa jel ti vidis kako igra gobeljic,pavkov,milunovic…ovako sporo nismo igrali ni pre 30 godina.jesi li video kako se igra sa dva dodira bez potrebe da se lopta nosi.sta ti radis sa njima na trninzima? I jos kazes idemo dalje, a razbicete u nedelju trener koji nije trenirao nijedan klub.osramotio si celu srbiju ovakvom igrom.nikada nismo igrali ovakav fudbal dok ti nisi dosao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter