Vladan Milojević poručio je da se Crvena zvezda nikoga ne plaši, ali da se svoje rivale poštuje.

Specijalni izveštač iz Minhena – Aleksadnar Ilić


Vladan Milojević je počeo u svom stilu, cilj je ispunjen i sada sledi ‘uživanje’. Evo šta je na početku rekao šef stručnog štaba crveno-belih.

– Jako smo srećni i zadovolji, radili smo vrlo naporno od juna meseca da dođemo u Lige šampiona. Od početka kvalifikacija smo se trudili, trenirali i radili da dođemo do ‘elite’ to je nešto najlepše što kao klub možemo da doživimo. Bilo mi je savim nebitno protiv koga bismo igrali, prema svima imamo poštovanje. Treba da izađemo, uživamo i damo sve od sebe. Bajern je pretendent na trofej, prepuštamo ulogu favorita svima, ali se nikoga ne plašimo – počeo je Milojević.

Kadrovski problemi su samo na poziciji levog beka gde neće biti Milana Rodića, Marka Gobeljića trener Crvene zvezde nije pomenuo.

– Sem Rodića koji je zadobio povredu protiv Inđije, ispostavilo se da je ozbiljnije prirode, nemamo kadrovskih problema osim njega. Imamo dobar tim svi zaslužuju da se nađu u prvom timu.

Bajern je u bliskoj prošlosti znao na startu Lige šampiona dobro da napuni mrežu recimo Benfike i Rome, ali je strateg crveno-belih još jednom ponovio da se on ničega ne plaši.

– Mislim da sam do sada pokazao da se ekipa i ja ničega ne plašimo. Fudbal je igrao od 90 minuta, a potom život ide dalje. Izaćićemo sutra na teren i dati poslednji atom snaga, a o ostalom ćemo pričati posle meča – zaključio je Milojević.