Dva dana dele Zvezdu od početka grupne faze Lige šampiona i učešća u grupi B, te prvog meča protiv Bajerna u Minhenu.

Izabranici Vladana Milojevića takmičenja će otpočeti susretom sa Bajernom u Minhenu, a svoja očekivanja izneo je novajlija u timu Radživ van la Para.


– Očekujem izuzetno tešku utakmicu, Bajern je odličan tim, poseduje veoma kvalitetne igrače, ali isto tako Zvezda je pokazala da sa svakim može da se nosi. Potpuno spremni ćemo ući u utakmicu, daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat u Minhenu. Bajern ima fenomenalne napadače zbog toga pre svega moramo da igramo veoma dobru odbranu protiv njih, a onda ćemo videti šta možemo da uradimo u napadu – rekao je van la Para.

Zvezdin novajlija uveren je da će crveno-beli i ove sezone ostaviti dobar utisak u Evropi.

– Najbitnije je da uvek verujemo da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo prošle godine, kada su crveno-beli verovali da možemo da ostvarimo pobede protiv velikih timova i bili fokusirani na našu igru, da su dobri rezultati dolazili. Zašto to ne bismo to ponovili i protiv Bajerna?

Van la Para već je debitovao za Zvezdu na Marakani i osetio atmosferu koju prave Delije.

– Podrška koju nam pružaju naši navijači je neverovatna, mnogo će nam značiti njihovo prisustvo u Minhenu. Na krilima njihova podrška će nam biti mnogo lakše da se u Beograd vratimo sa pozitivnim rezultatom. Veoma smo zahvalni našim navijačima na svemu što rade za nas, cenimo to što odvajaju vreme da otputuju i podrže nas i na gostovanju. Nema sumnje da će nam njihovo navijanje dati još veći podstrek – poručio je van la Para.

FOTO: FK Crvena zvezda