4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ŽELI NASTAVAK NIZA: Milojević odmara igrače za Bajern, debi Van la Pare

Objavljeno: 14.09.19 u 10:26

Crvena zvezda će imati priliku danas da uhvati zalet pred meč sa Bajernom u sredu u Minhenu, Vladan Milojević će odmarati pojedince.

Tri meča za sedam dana od kojih je za Crvenu zvezdu današnji od 18 časova ne bi trebalo da predstavlja težak posao protiv Inđije na stadionu „Rajko Mitić“. Domaćin sa novajlijom u ‘eliti’ je apsolutni favorit, ali pored mešanja karata trener Vladan Milojević traži profesionalan odnos uz obavezno upisivanje tri boda. Pored dve nedelje pauze, pojedini igrači se još nisu oporavaili u potpunosti od povreda i sigurno izostaje Marko Marin. Roviti su Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Portugalac Tomane, ali će se dvojica naći u ekipi. Peh boravkom u repezentaciji Srbije imao je Marko Gobeljić i uloga desnog beka čeka Milana Gajića ili Miloša Degeneka.

‘Delije’ bi trebalo prvi put na delu da vide novo desno krilo Radživa Van la Paru koji je poslednjeg dana prelaznog roka stigao iz Hadersfilda.

Odmor je prijao igračima, a izbor je ogroman i neće se mnogo kockati Vladan Milojević u želji da isproba neke taktičke varijante pred sredu i gostovanje Bajernu u Minhenu. Sledi zalet za „Alijanc arenu“.

Projektovan sastav: Borjan – Gajić, Pankov, Degenek, Žander – Jovančić, Vulić, La Para, Garsija, Ivanić – Pavkov.

0
0

4 Komentara

  1. Valjak,poseti psihijatriju,krajnje je vreme da se probaš spasiti.Ti si dežurno lupetalo,navijaj i voli Partizan,šta te briga šta rade komšije ?Što si toliko primitivan,u svemu vidiš zaveru!?

    0
    0
    Odgovori
  2. BAHATO ! LAKO JE ODMARATI KAD VAM
    DRZAVA KUPILA DVA TIMA.
    E , POSLE TOGA SVE JE
    POSTALO LAKO !!! IMATE
    IGRACE ZA DVE LIGE !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter