17
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SUPERLIGA SRBIJE: Inđija oštećena kod prvog penala, Zvezda slavila nakon dva jedanaesterca

Objavljeno: 14.09.19 u 19:59

Fudbalere Crvene zvezde čekao je meč osmog kola Superlige Srbije pre nego što se okrenu obavezama u Ligi šampiona, nakon dosta uzbuđenja uspeli su domaći da slave

Vodili su gosti tokom većeg dela meča, gol za Inđiju postigao je Tomić u 35. minutu, izjednačio je u 88. minutu Milan Pavkov sa bele tačke. 

Utakmica je tek počela, već u 2. minutu Van la Para našao se u prilici nakon dodavanja Mirka Ivanića, bio je izblokiran. Osam minuta kasnije crveno-beli imali su slobodan udarac sa dvadesetak metara, Jovančić je oboren. Prekid je izveo Holanđanin Van la Para, nije bilo opasnosti po gol. Rodić je u 22. minutu poslao loptu Pavkovu, koji je pokušao glavom, ali lopta je išla daleko od gola.

Dva minuta kasnije kombinovali su Van la Para i Garsija, Holanđanin je prošao po levom boku, uposlio je Garsiju u srcu šesnaesterca, ali je Preković odlično reagovao. Nešto kasnije atraktivno je pokušao Holanđanin, a lopta je otišla kraj gola. Igrao se 35. minut Inđija je došla do vođstva, atraktivnim udarcem sa preko dvadeset i pet metara Branislav Tomić je doneo vođstvo Inđiji. Bio je to prvi gol koji su crveno-beli primili na stadionu Rajko Mitić ove sezone.

Motivisana je Inđija bila nakon prvog poluvremena. u 48. minutu Milosavljev se našao u prilici, ali je Borjan dobro reagovao. Odgovorila je Crvena zvezda u 45. minutu, pokušao je Garsija, ali nije bio precizan. Imala je Zvezda dobru priliku u 56. minutu. Tomane je pokušao da lobuje Prekovića, ali je golman gostiju uspeo da ukroti njegov pokušaj. Imali su Brana Ilić i Tomić priliku da uvećaju prednost gostiju. Povukao je sam Ilić kontru, priključio mu se i Tomić, prvo je Ilić bio izblokiran, a potom je Tomićev udarac odbranio Borjan.

Tri minuta kasnije Van la Para je bio u odličnoj šansi, ali je golman Inđije ponovo bio na visini zadatka. Odlično se branila Inđija u nastavku meča, niko ne može da ospori želju Crvenoj zvezdi da izjednači, ali su zeleni delovali organizovano na terenu. Vulić  je probao sa distance, ponovo je Preković uspeo da odbrani. Probali su da kombinuju u 85. minutu Garsija i Tomane, ali su se ponovo odbranili gosti.

Aleksa Vukanović je oboren u 87. minutu  van kaznenog prostora, a Stojiljković je pokazao na belu tačku. Pavkov je bio siguran. Minut kasnije nepažnjom golmana Prekovića došla je Zvezda do prilike da sa bele tačke povede, ponovo je izveo Milan Pavkov

Crvena zvezda – Inđija 2:1 (1:0)
(Tomić 35 – Pavkov 88 pen, 89 pen)

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Igor Stojiljković (Zemun)

Crvena zvezda: Borjan – Gajić (Tomane 45), Degenek, Milunović, Rodić – Kanjas, Jovančić – Garsija, Ivanić (Vulić 67), Van la Para – Pavkov.

Inđija: Preković – Dimitrijević, Rogač, Vidić, M. Ilić – Bosančić, Tomić – Bjeličić, Dimitrov, Milosavljev (Bastajić 49) – B. Ilić.

0
0

17 Komentara

  1. @Srb
    Pronadji se, ja mislim da spadas u grupu (IQ 0-25)
    Imbecil je nekadašnji medicinski izraz korišten za opis osobe pogođene tzv. srednjim stepenom mentalne retardacije, odnosno osobe sa koeficijentom inteligencije između 26 i 50. Imbecilima su se smatrale osobe s više inteligencije od idiota (IQ 0-25), a manje inteligencije od debila (IQ 51 – 75).

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je sve bilo namešteno onda ne bi poništili 100% priliku za Zvezdu zbog nepostojećeg ofsajda. Ali to niko ne pominje kao da se nije desilo. Da se ne lažemo, niko ni ne očekuje od glodara da će to da pomenu.
    Prvi penal, evidentno je da je faul bio 17 metara i samo ćorav može da tvrdi suprotno.
    Drugi penal… čist penal, golman je hteo da odugovlači igru i doslovno mu se obilo o glavu. Dalja polemika da li je namešten penal ili ne, suludo je voditi jer se utakmica ne namešta u 91 minutu.Samo lud, dokon, zavidam i ljubomoran može da tvrdi da je namešten penal.
    Ko se seća, i Zvezda je u francuskoj ispala u 90 minutu iz penala koji je golman skrivio (takođe je bila „komična“ situacija kao ova)

    0
    0
    Odgovori
  3. Tolike pare koje je drzava ulozila u svoju ljubimicu, pa gde sme jedna mala Indjija da to ponizava !? Sve sudije naseg fudbala treba Vesic da pozove na baljkon gradske skupstine, sigurno bi se vise naroda okupilo nego na doceku odbojkasica.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bljutav je utisak posle utakmice sa Inđijom! Zvezdine igre iz proleća su se pokazale i na ovoj utakmici. A, pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija dr Milojević, je na jučerašnjoj konferenciji za medije, istakao kako su dobro radili na pauzi i da su se dobro pripremili! Ovaj dr Milojević je veliki šaljivdžija ili on živi u nekom hologramu, u iluziji!! Jer, ako je ovo dobro, onda sam ja kosmonaut! Sa ovakvom beskrvnom, sporom i neinventivnom igrom, protiv beskompromisnih Nemaca, neka nam je Bog u pomoć! Plašim se katastrofe!

    0
    0
    Odgovori
  5. Zvezdi je poklonjen udarac sa 11 metara,ali joj prethodno oduzeta mogucnost od strane pomocnog sudije da postigne gol sa 5-6 metara.

    0
    0
    Odgovori
  6. hahahahha, pa ovo je cirkus stvarno, ovo vise nema smisla… malo je 2 penala, trebali ste im jos 1 dati da bude ubjedljivija pobjeda, ahahahha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter