0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

PRIMERA: Real strepeo na debiju Azara, igrao i Jović (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.19 u 15:05

U prvom meču subotnjeg programa Primere Real Madrid je na ‘Santjago Bernabeu’ sa 3:2 (3:0) pobedio Levante.

Bio je ovo meč u kom Zinedin Zidan nije mogao da računa na Gereta Bejla i Luku Modrića, ali je prve minute upisao Eden Azar. Malo je falilo da ‘kraljevski klub’ od gotovog napravi veresiju, ali ipak će Karim Benzema i drugari slaviti današnji dan.

Real je zapretio već u 17. minutu preko Krosa, ali je njegov pokušaj glavom skinuo golman Levantea. Nemac se ubrzo našao u još jednoj šansi, ali je bio blokiran. U 21. minutu sjajnu je šansu imao Benzema, ali je fenomenalnu paradu napravio Abaris. Samo dva minuta kasnije Vaskez je pogodio stativu.

Real je poveo u 25. minutu kada je Karvahal centrirao, a Benzema loptu samo zakačio glavom za 1:0. Samo šest minuta kasnije nova sjajna akcija ‘kraljevskog kluba’, Rodrigez je uposlio Benzemu,a Francuz pogodio za 2:0. Real je na odmor otišao sa ubedljivih 3:0, bila je to brza kontra Vinicijusa, uposlio je zemljaka Kasemira na petercu, a ovom nije bilo teško da matira Abarisa.

Drugo poluvreme bilo je košmarno za četu Zinedina Zidana. Dete Reala Majoral je u 49. minutu pobegao odbrani ‘kraljevića’ i pogodio za 3:1. U drugom poluvremenu debi je upisao Azar, a umalo mu se nije smučio.

U 75. minutu Levante je smanjio na gol manjka, Melero je pogodio za 3:2 i usledilo je 15 minuta pakla. Šansu kod Reala dobio je i navodno povređeni Jović tokom utakmice reprezentacije Srbije i Portugalije. Naš fudbaler se nije istakao kao na prethodnom meču Reala protiv Viljareala.

Levante je do boda u Madridu mogao u 92. minutu, ali je šut Majorala odbranio Kurtoa. Real je slavio 3:2, prvi put posle dve godine protiv Levantea na svom terenu.

Golove sa utakmice možete da pogledate OVDE.

REAL MADRID – LEVANTE 3:2 (STATISTIKA)

La liga, 4. kolo

Petak

Majorka – Atletik Bilbao 0:0

Subota

Real Madrid – Levante 3:2 (3:0)
(Benzema 25, 31, Kasemiro 40 – Majoral 49, Melero 75)

16.00 Leganjes – Viljareal
18.30 Real Sosijedad – Atletiko Madrid
21.00 Barselona – Valensija

Nedelja

12.00 Eibar – Espanjol
14.00 Alaves – Sevilja
16.00 Selta – Granada
18.30 Valjadolid – Osasuna
21.00 Betis – Hetafe

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter