5
Domaći fudbal

OFICIR ZA INTEGRITET FS SRBIJE: Lalatović da dostavi dokaze o nameštanju utakmica!

Objavljeno: 14.09.19 u 14:05

Skandal u Nišu kada je trener Vojvodine Nenad Lalatović izgubio živce i zapretio da će reći nešto o nameštanju utakmica ne jenjava.

Naravno, takve stvari se ne mogu zataškati tako lako. Zato se danas oglasio Oficir za integritet FS Srbije Ivan Petrić. On je istakao da je Nenad Lalatović sada dužan da pismenim putem obavesti FS Srbije o nečasnim radnjama u Superligi Srbije.

– To što je uradio Lalatović zahteva hitnu reakciju nadležnih organa FS Srbije odnosno pokretanje disciplinskog postupka. Ponašaćemo se odgovorno i u skladu sa propisima. Očekujemo od Lalatovića da u pisanoj izjavi objasni sve što je rekao i da dostavi dokaze za tvrdnje o nameštanju utakmica – rekao je Ivan Petrić za agenciju ‘Beta’.

Sada bi trebalo videti hoće li Nenad Lalatović ispuniti šta je obećao, ili će ponovo sve prekriti trava zaborava…

RADNIČKI NIŠ – VOJVODINA 1:2 (STATISTIKA)

0
0

5 Komentara

  1. da da …svi su ludi samo ste vi pametni i i cvecke…verujem kad vas prvi navijac prizna ono sto se ne priznaje prozvacete ga Grobarom isto kao sa Blokezom…i polako samo kad padne on mnogo vise ce da se pozabavi stvarima koje sad niko ne sme da pita …najvece zlo koje je zadesilo Srbiju ..vise ste zla naneli i od turaka i komunjara zajedno bagro ustaska j..ala vas IDEA

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma da kaka da ne ..samo ta pitmen izjava ce da putuje dugo vremena..vec sutra ovo nece biti spominjano vise..Zeljko Pantic o ovome prica vise od godinu dana…Ko igra za koga i sta se radi..ali posto je cela liga u sluzbi mezimice brzo ce da se prestane sa ovim nesporazumom,,a da,Pantica ste proglasili ludim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter