18
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MRKELA: Penal nije postojao, sudija je napravio previd! Značajna pobeda pred Minhen

Objavljeno: 14.09.19 u 21:29

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Inđiju u šokantnoj završnici

Dosta bure podigao je nepostojeći penal koji je dosuđen Crvenoj zvezdi u 88. minutu, koji je uspešno realizovao Milan Pavkov i na taj način doneo je poravnanje rezultata u pobedi od 2:1. Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da penala nije bilo. 

– Jedino što je važno večeras jeste pobeda Crvene zvezde koja nam znači pred utakmicu sa Bajernom u Minhenu. Nismo dobro ušli u utakmicu, loše je bilo prvo poluvreme i teško je posle vratiti se u ritam. Prvi penal nije postojao, prekršaj je bio van šesnaesterca. Nadam se da se takve greške neće događati više na Zvezdinim utakmicama. Zalažemo se za što hitnije uvođenje VAR tehnologije u našoj ligi – rekao je Mrkela. 

On je potom pohvalio protivnika. 

– Moram da pohvalim igru Inđije, a trener Blagojević je još jednom pokazao da je jedan od najtalentovanijih trenera u Srbiji – zaključio je Mrkela

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

18 Komentara

  1. Volim sto krademo i kradimo sce jos vise jos jace . Vucic da plati sve sudije i klubove da budu protiv franjevaca da vam stadion oduzmu , sponzore da vam zabrane , u beton ligu da vas oteraju da za partizan niko ne cuje narednih 100 godina , samo kradi zvezdo samo otimaj kmeee kmeee

    0
    0
    Odgovori
    • Priznajemo za dogovor,krademo od penzionera,od skola,namestamo sve utakmice.moze nam se jer mi smo srbski klub.za nas ne navijaju zeleni i ustasr

      0
      0
      Odgovori
  2. @ Vuk..ma vi ste srpski klub,,,IDEA glavni sponzor ,NIS dat u bescenje ali uslov bio da vas spozorisu i to uradio „Partizanovac“,vas najveci navijac priznaje Kosovo,a da vi cete reci da je Grobar,drugi predsednik kluba popljackao mucenike na Kosovu,vas osnivac pobio vise Srba od Pavelica…itd ..itd..Vi ste bas Srbi….e zbog takvih i jesmo ovde gde smo…

    0
    0
    Odgovori
  3. samo molim BOGA da se partizanu nikad ovako nesto ne dosudi. Dva penala za 2-3 minuta. Zamislite naredjenje svakom sudiji u cemernoj Srbiji: ako je zvezda u problemu druze ti smisljaj sta kod hoces, iskljucuj sviraj penaleradi sta hoces, ali zvezda pobediti mora (daj gol sine) cista sizofrenija. Samo molim BOGA da ne nikad, nikad se ovako nesto ne dogodi Partizanu (2 penala za dva minuta). Da si malo vise isao u skolu znao bi da se ne pise s r b s k i.

    0
    0
    Odgovori
    • Malo ste prebrzo zaboravili produžetke dok partizan ne postigne gol, finale kupa sa Vojvodinom i mnogoooo sličnih situacija.
      Zaboravljate da, iako ne želim da Zvezda ovako pobeđuje, vi morate pobediti, a tu vam Zvezda ne stoji na putu…

      0
      0
      Odgovori
    • Kako Spiro da uči nekoga pravilnom pisanju srbskih reči.Možda u lepoj vašoj se kaže SRPSKI ali šahovničaru ispravno je i SRBSKI ali vi modri ste glupi da bi to znali SPIROOO

      0
      0
      Odgovori
      • TRTA PAKISTANAC NAJPAMETNIJI NA SEVERU. EBO VAS P[ROSINECKI decki, INDIJANCI SEKUNDARCI SPECIJALCI, MUKE MUCNE RUPASI PODREPASI, SLINCE GOBLINSKE, VI STE BRE OVDE MANJINA TUGO CRVENO BIJELO SAHOVNICARSKA.
        BRUKE DA POBACATE DRESOVE DA LI SE OVAKO POBEDJUJE PA I ZA VAS CAK BEZ GRAMA SRAMA SRAMNO FUJ GADITE MI SE TALOGU BUDJAVI….

        0
        0
        Odgovori
  4. jako sam razocaran blagim reakcijama iz partizana. To samo potvrdjuje moje sumnje da trio VVV (Vucelic, Vuletic, Vazura) radi za svoje interese (vazni su transferi da se svrne lova u njihove dzepove, normalno i sve ostale mutne radnje njima idu u prilog), za uspehe partizana oni ne haju puno.Vecerasnja utakmica zvezda- indjija je to pokazala, i pokazala je ta utakmica da partizan nikako ne moze da bode prvak dok je AV na vlasti, ali pomenuti trio boli neka stvar za penale, kradju i krajnji bes svih normalnih navijaca partizana. Savo je slicna prica: on preko partizana gradi trenersko ime i nece puno zapinjati da se ovom zlu stane u kraj.Predlazem kad nasa uprava nista nece preduzeti, da navijaci opstim bojkotom onemoguce odigravanje derbija, a isto tako da prekinu svaku narednu utakmicu partizana. Voleo bih da se javi neko sa boljom idejom kako ovo zaustaviti, jer gube smisao svi napori fudbalera da ostvare vrhunske rezultate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter