3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

GDE SU ‘DELIJE’: Tek četiri hiljada navijač na ‘Marakani’ (FOTO)

Objavljeno: 14.09.19 u 18:35

Fudbaleri Crvene zvezde igraju utakmicu protiv Inđije u osmom kolu Superlige Srbije

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ je tek nešto više od četiri hiljada navijača iako se očekivalo da će veći broj ljubitelja crveno-belih doći da podrškom isprati svoje ‘mezimce’ pred utakmicu Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu.

Neko od prisutnih na svom Tviter profilu istakao je da ‘je malo onih pravih navijača’. 

0
0

3 Komentara

  1. Nije čudno što je oseka gledalaca na Marakani, jer Zvezda veoma lose igra celo proleće a tako je nastavila i sada. Fabio Kapelo je u jednom intervjuu izjavio da tim igra onako kako ga trener pripremi a Milojević očigledno nije pripremio Zvezdu kako treba! Osećaj posle današnje utakmice protiv Inđije je više nego bljutav!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa iskreno nemam zelju da dodjem i da gledam svaku drugu utakmicu u reziji sudije.Ovo danas me sramota sto sam Zvezdas iskreno.Pa ljudi sta nam ovo treba ako je protivnik bolji pa izgubite,sta ovo znaci vise i posle se Terza hvali sa 100 utakmica bez poraza i sl

    0
    0
    Odgovori
  3. I posle dodje utakmica sa bajernom u minhenu i kao bilo nas 10k ludnica, pravim navijacem smatram onog ko bude prisutan na ovoj utakmici…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter