0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

ČURČIĆ: Partizan je mogao da nas kazni još nekim golom! Milošević: Čeka nas težak niz, zato je bilo bitno da slavimo!

Objavljeno: 14.09.19 u 22:35

Fudbaleri Partizana napravili su lepu uvertiru pred evropske izazove, crno-beli savladali su Proleter u Novom sadu sa 3:0.

Nakon meča pred novinara Arene sport izašli su treneri ekipa. Milić Ćurčić rekao je da nije zadovoljan, istakao je da nije bio dogovor da tim igra kako je odigrao današnji meč. 

– Mi smo pokušali da pariramo Partizanu, rekao sam još u najavi da Partizan ima dobar tim, to su i pokazali. Mi smo želeli da se nadigravamo, pripremali smo takvu utakmicu. Malo smo podbacili pod pritiskokm utakmice, treba da izvučemo pouke, treba da se okrenemo narednim mečevima, čeka nas Mačva. Nezadovoljan sam, uopšte nije bio dogovor ovako da igramo. Čestitam Partizanu, mogli smo da izgubimo još sa nekim golom više – istakao je Milić Čurčić.

Savo Milošević bio je zadovoljan prikazanim, posebno u drugom poluvremenu. 

– Opet smo morali da se mučimo. Nismo iz tri ili četiri izgledne šanse u prvom delu postigli gol.  Na poluvremenu smo razgovarali u svlačionici rekao sam im da nastave. Na sreću nismo dugo u nastavku  čekali prvi gol. Ovo je dobar uvod ulazimo u niz utakmica zbog koga je jako bitno da pobedimo – rekao je Milošević

Na pitanje šta je bitnije, Alkmar ili derbi, Milošević je rekao…

– Sve je bitno, ovo danas je bilo bitno -zaključio je Milošević

Foto: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter