1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘OTPISANI’ PARTIZANOVAC NAŠAO NOVI KLUB: Zakarić na pragu potpisa sa rumunskim velikanom

Objavljeno: 10.09.19 u 10:50

Nekoliko dana pošto je zvanično raskinuo ugovor sa Partizanom vezista je na pragu potpisa za novi klub

Savo Milošević je otpisao Gorana Zakarića koji je bio slobodan u potrazi za novom sredinom, reprezentativac Bosne i Hercegovine čini se da će ga brzo pronaći.

Kako prenosi ‘Sportski žurnal‘ krilni fudbaler probudio je interesovanje Univerzitatee iz Krajove, četvrtoplasiranog tima u šampionatu Rumunije. Navodi se da je trener ekipe Viktor Picurka bio zadovoljan onim što je Zakarić pokazao na treninzima sa klubom, te je poručio upravi da ga dovede. S obzirom da je Zakarić nedavno napustio klub u novom neće moći da zaigra pre 1. januara jer samo igrači koji su raskinuli ugovor pre 30. juna mogu biti registrovani nakon prelaznog roka. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Podsetimo, Zakarić je prethodne sezone bio standardan u dresu Partizana, igrao je na 36 utakmica i bio jedan od zapaženijih na terenu. Interesovanje za njegove usluge u tom periodu pokazivao je i Bešiktaš, navodno, Turci su bili spremni da ponude milionsko obeštećenje ali do transfera nije došlo prenosi Žurnal.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter