30
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

TEŠKE OPTUŽBE: FSS nas je onemogućio da dovedemo Rajkovića!

Objavljeno: 07.09.19 u 19:10

Počeo je novi rat, ovog puta između FSS i potpredsednika Partizana

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je putem Tvitera postavio pitanje, a potom i optužio Fudbalski savez Srbije da je direktno uticao na to da Partizan u završnici prelaznog roka pored Lazara Markovića ne dovede i drugo pojačanje.

Naime, Vuletić tvrdi da je FSS donošenjem odluke da nakon prelaznog roka može da se dovede samo jedno pojačanje direktno uticao na to da Slobodan Rajković ne potpiše za Partizan.

On je na svom nalogu na društvenoj mreži otkrio razloge zbog kojih nije došlo do saradnje sa vezistom. Vuletić tvrdi da je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović najveći krivac za nedolazak Rajkovića. On je po njegovim rečima ograničio član 28. pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača na samo jednog fudbalera nakon prelaznog roka.

 

0
0

30 Komentara

  1. @Srb

    Ja te ni jednom rijeci nisam uvrijedio u svom komentaru. Tvoj odgovor, govori sve o tebi. Necu da ti odgovorim na tvoj nacin jer bi se spustio na najnizi nivo. Ja ljude ne vrijedjam i navikao sam da vodim civlizovan dijalog. Posto ti nisi takav sa tobom necu vise da komuniciram.
    (procitaj jos jednom sta si napisao i samo ce ti se ukazati ko je za psihijatriju)

    0
    0
    Odgovori
    • @milos. Ko si sad ti? Ja sam odgovorio potpisniku „milis“ a ne tebi,ali ako si ti taj procitaj dva puta svoj text on vrvi od uvreda,lazi i neznanja.odjednom pises ijekavicom kao da ti neko to brani.odabrao si svoj klub („po glupom ocu“ kako kaze erih from) ali zaboravi da srbi moraju da navijaju za njega kao u vreme marsala.nikada necete biti klub srbskog naroda

      0
      0
      Odgovori
  2. Milis:pamcenje ti je kako kod kokoske.vi ste klub preuzet iz ndh ili ces da negiras bobeka,cajkovskog,zebeca,matekala pa sve do tudjmana i curkovica.svi do jednog ustase i izvuceni iz stroja za streljanje.nije vas formirala vojska vec ustasa broz i to tako sto su pre toga zagreb i split odbili da imaju jos jedan klub u svom gradu.to sto su podaci o vasoj proslosti izbrisani na googlu ne znaci da nema pisanih tragova.vase mesto rodjenja je zagreb,i nemojte se stideti sto vas je majka hrvatica,ostavila u beogradske jasle.zvezda je nastala od fkjugoslavije a ova od fk velika srbija a ne od policije.pa valjda nisi potpuno slep i vidis da svi zeleni a i hrvati u srbiji navijaju za vas .pa oni odlicno znaju da ste njihov klub.to sto ti se pricinjava to sto ne postoji u psihijatriji se naziva sizofrenija i ima dijagnozu f20 _ f29

    0
    0
    Odgovori
    • @Srb,
      Vas su osnovali isti kao i nas, KOMUNISTI. Nas vojska, vas policija. Ali ti imbecilu volis da verujes sto ova djubrad koja su na celu drzave i tvog ciganskog kluba pokusavaju da promene istoriju. Prave reviziju istorije u svemu. Za ovog pavijana koji spominje Sud Udruzenog Rada, za ostale koji pomonju Toletea i namestene titule, samo da kazem svo zlo u fudbalu na ovim prostorima doslo je iz crvene zvezde. Vi ne znate ko su Aca Obradovic, Slobodan Cosic, Nikola Bugarcic, culi ste za Miljanica, e pa gospoda vi kradete i namestate od kad postojite.
      Vec sam rekao ko vas je osnovao ali vi volite da verujete da je to beogradska manguparija i ostala sranja sto vam serviraju, e pa nije tako, ima nas dosta koji znamo i pamtimo pa ce mo vas ponekad podsetiti da ne zaboravite. Vazda bili rezimski tim a serviraju pricu kao da su opozicija svakom rezimu. Kakavi ste, kao sto neko rece sa vama ni u crkvu.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ne zna se jel su gluplji ovi iz uprave ili ovi grobari sto misle da su ovakvi majmuni uvek u pravu.Slika govori vise od reci.

    0
    0
    Odgovori
  4. Svaka cast Vuleticu na hrabrosti da nam ukaze na nepravilnostima FSS.U nasoj nazovi drzavi ako kazes nesto protiv komsinice odmah si drzavni neprijatelj.

    0
    0
    Odgovori
  5. Šta hoće debeli? Rupu u zakonu? Ali prošlo je vreme Toleta Karadžića kada su zakon prilagođavali Partizanovim željama.

    0
    0
    Odgovori
  6. Zvezdasi preko fudbalskih organa i medija satanizuju Partizan, da smo normalna zemlja Terzic, Bulatovic, Surbatovic, Dzajic, Brano Micunovic, Kokeza, Mijailovic………. bili bi na izdrzavanje dugogodisnjih kazni na osnovu zakona ove zemlje !!!!!!! …….mozda ce nas i UEFA kazniti zbog ovih kriminalaca….? u FSS rade „strucnjaci“ koji su po evropskim zatvorima zavrsavali skole i ucili jezike…..

    0
    0
    Odgovori
    • Pa sta cemo sa Vucelom,Vazur ovim vasim malim debelim debilom sa Toletom sto vam namesti da uzmete sest prvenstava ko odgovara za to sta cemo sa tim sto je Tole pljuvao Terzu dok je ovaj bio u USA pa se Terza vrati a Tole ga grli i ljubi ko brata rodjenog a sta je sa DJurom frizurom postenjacina u pm i sa mnogim vasim i da ne zaboravim otet kup Vojvodini na ocigled svih i mnogo mnogo mnogo toga

      0
      0
      Odgovori
  7. Brate kako ih bre vise ne smori. Samo se cackaju nesto,samo izigravaju neke zrtve.Pa jadnici bre sklonite se iz tog fudbala ako vam ne valja. Dosadili ste bre vise,teleca brigado. Pravilnik postoji i to sto ima zabrana za vise od jednog igraca traje dugo dugo.Ali isprani mozgovi ce vam poverovati zbog cega se i sam radujem jer cete ostati na svom mestu a to je veliki plus za Zvezdu. Od nemastine i losih sportskih rezultata niste bili u stanju da dovedete igraca pa vam je sada FSS kriv. Koliko ste vi jadan i poremecen klub ali bez ikakve sale.

    0
    0
    Odgovori
  8. Uvek vam neko kriv,samo plačete.kme,kme,svi se kao urotili protiv vas. Pitajte se ima li igde vaše krivice,što ste čekali da istekne rok? Vaš Pantić na vašoj tv kaže da prodajom Markovića i Gomeša imate para za dovođenje igrača. Ne znam zašto ni za koga ne platiste obeštećenje,čekate da kao lešinari pokupite igrače za koje nema ponuda na tržištu i da ništa ne platite.

    0
    0
    Odgovori
  9. DA OBOJENI I PRED VREME
    KUPUJU, JER SU IM DZAKOVI
    S NOVCEM SPREMNI. FSS
    RADI PROTIV PARTIZANA.
    SURBATOVIC NAJVECI
    GARAGAN.

    0
    0
    Odgovori
  10. OBOJENI SURBATOVIC DA
    JE HTEO RAJKOVIC BI BIO U
    PARTIZAN. ON I FSS UPORNO RADE PROTIV
    PARTIZANA. SAMO DA
    NJIHOVI GARAGANI OPET
    BUDU PRVI. SRAMOTA !
    A ZA KOMSIJE I AVION SE
    SALJE. GDE CE VAM DUSA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter