0
Evropske lige

FOTO: Twitter, twitter.com/FCBarcelonaFl

LEGENDARNI TRENER ISPROZIVAO NEJMARA: Da pitate građane Barselone većina ga ne bi želela u timu!

Objavljeno: 05.09.19 u 19:30

Legendarni španski stručnjak Vinsente Del Boske nije štedeo Nejmara, a dotakao se i asa Real madrida

Del Boske je govorio za španske medije o brazilskom fudbaleru i njegovom eventualnom povratku u Španiju, nije ga štedeo kritika.

Za španski fudbal i ligu verovatno bi bilo dobro da se Nejmar vratio, ali da sam ja deo kluba, nikada ga ne bih doveo. Odličan je igrač, ja ga ne volim zbog drugih stvari. Dok je bio u Barseloni ponašao se uglavnom regularno. Nekad loše, nekada vrlo loše. Kada biste sada uradili anketu među ljudima u Barseloni, siguran sam da bi bilo više od 50 odsto onih koji su protiv njegovog povratka. To nešto govori – rekao je Del Boske.

Dotakao se Španac i Gereta Bejla koji je bio na izlaznim vratima ‘Santjago Bernabeua’ ali je na kraju ostao u klubu i ponovo postao okosnica kluba.

Iznenađenje jeste što nije otišao, zbog njegovog neadekvatnog ponašanja, pre svega. Bez obzira na sve mislim da će pružati dobre partije ove sezone i da će unaprediti igru Reala. On je sjajan igrač – zaključio je Del Boske.

FOTO: Twitter, twitter.com/FCBarcelonaFl

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter