3
Domaći fudbal

FOTO: Spartak Moscow

ONI SU SLOBODNI AGENTI: Čelnici Partizana i Milošević su najavili pojačanje, evo ko je ostao bez kluba…

Objavljeno: 03.09.19 u 21:05

‘Transfer pijaca’ je zatvorena, ali još nije kasno da se dovedu slobodni agenti, ipak registracija igrača za Ligu Evrope ističe u ponoć.

Najavljivali su čelnici Partizana da vode pregovore sa stranim napadačem oko dolaska u Humsku. Ipak, sinoć do kraja prelaznog roka se nije ništa dogodilo. Sada opcija ostaju samo slobodni agenti, ali i za njih je vremena sve manje, jer tačno u ponoć na adresu UEFA moraju stići svi registrovani igrači.

Još uvek se šuška da bi do ponoći mogla u Humskoj da ‘eksplodira’ neka ‘bomba’, ali je po svemu sudeći realnije da Partizan ovu jesen završi sa Umarom Sadikom i mladim Petrom Gigćem. Ali, ‘Grobari’ se još uvek nadaju lepoj vesti…

Željko Pantić je u emisiji ‘Partizanov vesnik’ otkrio da je velika želja Partizana bio Niklas Bentner, ali se Danac odlučio za Kopenhagen. Večeras su sledeći igrači slobodni…

Po nekim navijačkim forumima se juče i danas pisalo o Vilfredu Boniju. Nekada ubojitom strelcu Svonsija, a kasnije igraču Mančester sitija. Igrač iz Obale Slonovače je slobodan, ima 30 godina, ali nije realno ga videti u Srbiji. Nema sumnje da bi Boni tražio ogromnu platu preko milion evra, a po izvorima iz stranih medija mu je želja da ostane na ‘ostrvu’.

Drugi igrač koji je zanimljiv na listi slobodnih napadača, a da nije u ovom trenutku skup je svakako Nigerijac Emanuel Emenike. Čovek koji je pre dva leta igrao u Humskoj protiv Partizana u dresu OIimpijakosa i uz El Fardua Bena dobro je mučio odbranu Partizana.

Od zanimljivih imena, koja napominjemo nisu želje Partizana, već samo slobodni igrači su Bendžamin Mukanđo, Viktor Aničebe, veteran Obafemi Martins, Đuzepe Rosi, Emanuel Rivie, Luis Solinjak (Argentinac koji je igrao u Čikago kod Veljka Paunovića) i Isma. Ponuda je bila velika, ali za sada izgleda nerealna za Partizan.

‘Grobari’ koga biste vi voleli da vidite do ponoći u crno-belom dresu?

0
0

3 Komentara

  1. Spiro, grobaro, mogao bi ti za predsednika ? Ili si već zauzet ? Šteta, a baš si prepametan i bolje se makni od Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. sta ocekivati od uprave na cijem je celu vucelic.covek je namazan svim bojama i ne radi u interesu partizana nego u svom sopstvenom.mogo to ptkrepiti sa bazbroj cinjenica:vecernje novosti od 2.09 2o19. o sportu od tog broja na 5 strana su vesti o sportu. ni jedna jedina rec, ni slovo o fk partizan (vucelic je gl. i odgovorni urednik tog lista) to nije prvi put. te novine u ponedeljak je procitalo mozda 25o-3oo hiljada ljudi i od toga 3o-40% navijaca partizana. da li je to normalno? pogledajte ove porodjajne muke da se dovede napadac. pa jeli to predsednik, jeli to uprava vredna partizana. nemati resenje bar 2-3 dana pre nego docekati zadnji sat. Mislim da je Savo otvoreno protiv vucica (vlasnik fk c.zvezda) a ovo trojica (vucelic,vazura, vuletic) zapravo svom treneru koji ne shvata s kim ima posla, negi nastupa iskreno i fudbalski razmislja zapravo rade o „glavi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter