0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

STRAHINJA BOŠNJAK: Rusi su dobra selekcija, Voždovac može i mora bolje, Partizan i Mančester idu dalje!

Objavljeno: 02.09.19 u 12:00

Dete Partizana, a sada štoper Voždovca i mlade reprezentacije Srbije Strahinja Bošnjak nalazi se u hotelu ‘M’ gde se ‘orlići’ pripremaju za start kvalfikacija za Evropsko prvenstvo.

‘Orlići’ prva dva meča igraju protiv Rusije u petak u gostim, a potom dočekuju Letoniju. Svoja očekivanja izneo je mladi štoper Voždovca Strahinja Bošnjak.

– Očekuju nas dve teške utakmice, prva već za par dana u Rusiji. Dobili smo od stručnog štaba kakav nas rival očekuje, to su momci koji uglavnom igraju u Premijer ligi Rusije, za tamošnje najveće klubove CSKA, Krasnodar i Spartak. Letoniju ćemo analizirati tek kad prođe meč sa ‘komandom zbornajom’ – počeo je priču Bošnjak.

Naravno, reč – dve o Voždovcu gde je postao standardan prvotimac.

– Ustalio sam se u ekipu Voždovca, nažalost izgubili smo poslednju od Spartaka. Imamo sada vremena da se spremimo, reprezentativna je pauza i mogla bi da nam prija. Posle nas čeka dvoboj sa Čukaričkim koji je baš kao i mi mlada ekipa, idemo dalje, igramo na našem terenu i idemo na tri boda.

Strahinja Bošnjak je dete Partizana i ispratio je veliki uspeh crno-belih u Ligi Evrope.

– Verujem da će Partizan uz Mančester proći grupnu fazu Lige Evrope i da će sačekati proleće u Evropi – kratko je odgovorilo dete Partizana – zaključio je Bošnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter