0
Domaći fudbal

PARTIZAN: O cenama ulaznica za Ligu Evrope nakon dobijanja konačne odluke o žalbi!

Objavljeno: 02.09.19 u 16:12

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem povodom velikog interesovanja navijača za ulaznice Lige Evrope

Crno – beli poručuju da je klub uložio žalbu na odluku UEFA da prvi meč igraju bez publike. Te da će odluka o cenama ulaznica zavisiti od epiloga žalbe. 

-Zbog velikog broja upita u vezi sa prodajom karata za predstojeće mečeve grupne faze UEL sa ekipama AZ Alkmara, Astane i Mančester Junajteda, FK Partizan obaveštava sve navijače da će karte biti puštene u prodaju po dobijanju konačne odluke nadležnog organa UEFA o eventualnoj kazni i igranju prve utakmice u evropskom takmičenju na stadionu Partizana bez prisustva publike na šta je klub uložio žalbu navodi se u saopštenju Partizana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Kada je reč o kartama za gostujuće navijače tačan broj ulaznica koje će biti puštene u prodaju znaće se posle dogovora klubova učesnika, a koji su ove nedelje u toku.

– Sa svim preciznim informacijama javnost će biti upoznata putem sredstava komunikacije po dobijanju konačnih odluka – zaključak je crno-belih. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter