6
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

DONETA ODLUKA: Napadač ostaje na ‘Marakani’, biće spreman za Minhen!

Objavljeno: 02.09.19 u 11:10

Posle ulaska u Ligu šampiona odustalo se od prodaje napadača po svaku cenu, kom cena može samo da poraste u narednom periodu.

Čekalo se da „ponuda iz snova“ stigne poslednjih dana prelaznog roka i da usledi drugi rastanak između Ričmonda Boaćija i Crvene zvezde. Bilo je niz zaintresovanih klubova Trabzon, Kopenhagen, Leće, Šalke, kao i dva kluba iz Emirata i Saudijske Arabije. Ipak, posle ulaska u ‘elitu’, klub je odlučio da nema prodaje po svaku cenu i ispod minimuma, koji iznosi četiri miliona evra.

U pojedinim zemljama prelazni rok traje do 15. septembra, ali su šanse minimalne da napadač iz Gane završi transfer. Kako saznaje HotSport, Boaćiju se ne žuri na novu destinaciju i posvećen je terapijama i oporavku od povrede zarađene u duelu sa Jang Bojsom i biće spreman za duel sa Bajernom u Minhenu (18. septembar).

I drugi napadač Portugalac Tomane ima novi problem sa povredom, koja bi trebalo da bude sanirana tokom pauze, kao i da Milan Pavkov konačno bude fit. Posle meča u Novom Sadu ponovo je osetio bol i morao je da otkaže poziv selektoru Ljubiši Tumbakoviću za mečeve sa Portugalom i Luksanburgom.

0
0

6 Komentara

  1. Ovo je smehotres! Boaći je spreman za Bajerna?! Pa, jel’ se vi to šalite sa nama?! Igrač sa ovakvim karakteristikama da bude pretnja Bajernu?! Taj ništa ne zna osim da se okrene leđima golu protivnika, primi loptu i odloži je najbližem saigraču, često puta netačno. Ako Boaći bude u timu protiv Bajerna, to će biti najveći dokaz o minornom znanju pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija dr Milojevića!

    0
    0
    Odgovori
  2. DONETA ODLUKA: Napadač ostaje na ‘Marakani’, biće spreman za Minhen! Uh, sada mi je pao kamen sa srca, kada sam pročitao ovu ohrabrujuću vest! Znači Boaći igra protiv Bajerna u Minhenu?! Mnogo dobra vest za nas a što se tiče igrača Bajerna već su se oni uneredili u gaćama od straha! Taj će čudo uraditi svojom brzinom, majstorskim driblinzima a tek kako je superioran u duel igri i skok igri! Osećam, da će se opet praviti redovi od stranih menadžera na Marakani za Boaćijem!

    0
    0
    Odgovori
  3. Naravno, svi su ih više prozreli! Ovo što rade spin doktori iz Zvezde otvara nova poglavlja u fudbalu. Pokušavaju da prodaju bofl robu pa izmišljaju imena tobožnjih zainteresovanih klubova! Jang Bojs je bio vrlo zahtevan protivnik i teško smo prošli dalje, ali se već protiv jednog ovakvog tima videlo da se Boaći u dve utakmice nije sastavio sa loptom. Videlo se kao iz aviona da ne može igrati u ozbiljnom evropskom takmičenju, jer je spor, nema dribling, nema duel igru i nema skok igru! Boaći može otići samo u Emirate, S. Arabiju, Pakistan, Bangladeš, Indiju i njima slične fudbalski razvijene zemlje! Tamo bi bio car, garantovano prvi strelac iz penala!

    0
    0
    Odgovori
    • Mozes da krades tudja imena jos dugo dugo, nista ti to nece pomoci botu.Ozbiljan si degenerik to sto ti radis ne radi niko na ovom svetu, ali protiv bolida poput tebe uvek.

      0
      0
      Odgovori
  4. Bokje recite da nemaju kome da ga prodaju. Znamo da su svi na prodaju za koga je bilo bilo kakve ponude tako da ne potcenjujte svoje citaoce sa ovakvim vestima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter