Posle ulaska u Ligu šampiona odustalo se od prodaje napadača po svaku cenu, kom cena može samo da poraste u narednom periodu.

Čekalo se da “ponuda iz snova” stigne poslednjih dana prelaznog roka i da usledi drugi rastanak između Ričmonda Boaćija i Crvene zvezde. Bilo je niz zaintresovanih klubova Trabzon, Kopenhagen, Leće, Šalke, kao i dva kluba iz Emirata i Saudijske Arabije. Ipak, posle ulaska u ‘elitu’, klub je odlučio da nema prodaje po svaku cenu i ispod minimuma, koji iznosi četiri miliona evra.


U pojedinim zemljama prelazni rok traje do 15. septembra, ali su šanse minimalne da napadač iz Gane završi transfer. Kako saznaje HotSport, Boaćiju se ne žuri na novu destinaciju i posvećen je terapijama i oporavku od povrede zarađene u duelu sa Jang Bojsom i biće spreman za duel sa Bajernom u Minhenu (18. septembar).

I drugi napadač Portugalac Tomane ima novi problem sa povredom, koja bi trebalo da bude sanirana tokom pauze, kao i da Milan Pavkov konačno bude fit. Posle meča u Novom Sadu ponovo je osetio bol i morao je da otkaže poziv selektoru Ljubiši Tumbakoviću za mečeve sa Portugalom i Luksanburgom.