0
Domaći fudbal

Superliga Srbije

SLS: Proleter odneo tri boda iz Inđije

Objavljeno: 01.09.19 u 19:29

Fudbaleri Proletera iz Novog Sada rešili su utakmicu u svoju korist pobedivši ekipu Inđije u sedmom kolu domaćeg prvenstva.

Novosađani su već u četvrtom minutu prvog poluvremena došli do vođstva. Novaković je preuzeo odgovornost na sebe i hladnokrvno sa ‘bele tačke‘ pogodio gol ostavivši golmana Inđije nemoćnog. 

U nastavku su domaći fudbaleri pritiskali gostujuće fudbalere, sve do 35. minuta kada je Milosavljev dočekao svoju priliku i bez teškoće poslao loptu za izjednačenje.

Delovalo je da će rezultat u drugom delu utakmice neće značajno promeniti i da će oba tima podeliti bodove. Jedan je samo imao druge planove, a to je bio Strahinja Jovanović koji je pogotkom u 70. minutu probudio tim da mogu da dođu do pobede. Inđija je pokušala u nekoliko navrata da se spasi, ali nedovoljno da spreči poraz od 2:1. 

Inđija – Proleter NS 1:2 (1:1)
(Milosavljev 35 – Novaković 4 p, Jovanović 7o)

Inđija: Preković, Banjac (Vrastanović), Bastajić (Janjić), Bosančić, Dimitrijević, B. Ilić, M. Ilić, Janjić, Milosavljev, Rogac, Vidić (Tomić).

Proleter: Petrić Andrejević, Čolović (Marjanović), Jovanović, Kovačević, Leandro, Milosavljev, Novaković (Balabanović), Pejić (Babić), Radinović, Tanasin.

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter