7
Domaći fudbal

LALATOVIĆ: Čestitam Zvezdi i Partizanu, nadam se da će u subotu glavni akteri biti fudbaleri Vojvodine i Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.19 u 12:07

Trener Vojvodine Nenad Lalatović održao je danas konferenciju za novinare povodom derbija 7. kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde.

Meč se igra u Novom Sadu u subotu od 18.45, a trener Novosađana je iskoristio priliku da čestita Crvenoj zvezdi i Partizanu plasman u Evropu.

– Očekuje nas praznik fudbala na Karađorđu. Dolazi nam Crvena zvezda kojoj čestitam, kao i Partizanu, na ulasku u grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope… O našem protivniku ne treba mnogo trošiti reči, drugi put zaredom su učesnici Lige šampiona, ali nas to ne plaši nego nam daje obavezu da se pokažemo u još boljem svetlu – istakao je Nenad Lalatović.

Vojvodina se saopštenjem obratila javnosti posle odluke da derbi sudi arbitar Jovan Šegrt. Evo šta je rekao Nenad Lalatović.

– Nadam se da će samo fudbaleri Vojvodine i Zvezde biti glavni akteri utakmice.

Šef stručnog štaba Vojvodine je istakao da očekuje Crvenu zvezdu u najjačem sastavu i da će njegovi učenici moći da vide gde su trenutno.

– Atmosfera je sjajna, moji igrači jedva čekaju da počne meč. Igraju protiv kluba koji ima najveći fond kvalitetnih igrača, ma koji tim da izvedu… Opet, siguran sam da će igrati u najjačem sastavu, protiv nas sigurno neće odmarati, niti to želim. Tako će moji igrači videti gde su i šta su – rekao je Lalatović.

On je dodao i da se Crvenoj zvezdi nikada ne preti.

– Ne treba im pretiti, imaju veliki fond igrača iz inostranstva, imaće velike prihode posle ulaska u Ligu šampiona… Dao bih sve na svetu da ostanem neporažen na Karađorđu. Još više bih dao da moji igrači pokažu da su dobri. Kad mogu Zvezda i Partizan, može i Vojvodina da može da uđe u grupnu fazu Lige Evrope – zaključio je Nenad Lalatović.

0
0

7 Komentara

  1. Da ima pravde kao sto nema,Vojvodinu i Partizan bi trebalo izbaciti zbog utakmice koju su odigrali prosle sezone kada su namerno prekinuli mec na 10 minuta,cekali da se zavrsi mec Cukarickog a zatim ih Partizan pustio da pobede i na taj nacin Vojvodina je otisla u play off a ne u play out. I kada god govorimo o namestanjima,setimo se da je Partizan jedina ekipa u istoriji fudbala koja je svoje TRI UZASTOPNE PRVENSTVENE UTAKMICE odigrala iz keca u dvojku ili obrnuto.To ne kazem ja,to ne kaze neki zvezdas,radovac,meraklija,jakuza vec kazu cinjenice.Dokaz o namestanjima Partizana smo imali u izjavama iz njihovih sopstvenih redova (Mateus,Brana Ilic,Radovanovic,Emeghara,Pjer Boja,Asprogenis pa sve do Dmitrovica i Pejovica).Lalatovic je kao trener Vozdovca pobedio Zvezdu a vi mi nabrojte koliko je puta Vuk Rasovic pobedio Partizan ili Zoran Milinkovic i tako neki treneri.Vi takvi paranoicni kada bi Zvezda izgubila sutra bilo bi da je Vojvodina pustena a da joj Zvezda uzme igraca,ako bude nereseno reci cete to je namerno da se ne provali a ako pobedi onda je namesteno.Jedino da se izmisli cetvrti ishod za koji niko nema izgovora.Govorite o Zvezdi da je preokrenula 2:0 na 2:3 a zaboravljate da ste na svom stadionu gubili od Vojvodine 1:3 do 75-og minuta i pobedili 4:3. To sto lupate minuse na realne komentare ne znaci da ste u pravu vec da visite na vestima kao botovi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zao mi je sto se Lalatovic sluzi grobarskim trikovima,, po principu optuzi i okrivi sudiju i prije same utakmice,, to samo govori o njima samim i pokazuje šta su sve u stanju uciniti da bi došli do povoljnog rezultata,, za r ce neko stvarno poverovati da je Zvezdi potrebna pomoc da pobijedi Vojvodina,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter