Napadač iz Gane i začetnik napada kod gola Alekse Vukanovića protiv Jang Bojsa neće igrati protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Posle sjajnog driblinga na cetru petom i asistencije prema Marku Marinu, napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći kumovao je pogotku crveno-belih, ali je u finišu posle morao da napusti teren. U pitanju je udarc štopera Jang Bojsa koji je bio bolan i posle pregleda ustanovljeno je da je napadaču iz Gane potrebno da pauzira nekoliko dana. Zbog toga neće moci sutra da igra u derbiju kola protiv Vojvodine u Novom Sadu, a pošto predstoje dve nedelje pauze zbog reprezentativnih obaveza ako ostane u klubu Ričmond Boaći će biti spreman za nastavak trke na tri fronta.


Kako je HotSport najavljivao, nekoliko klubova na čelu sa Kopenhagenom žele golgetera, a ima još nekih konkretnih opcija, pošto su se javljali Bešiktaš i Leće. Cena je četiri miliona evra i sačekaće se rasplet u narednih nekoliko dana, a očekuje se da sutra Boaćija zameni Portugalac Tomane i ulogu “džokera” dobije oporavljeni Milan Pavkov.

Vojvodina i Crvena zvezda igraju u subotu na stadionu ‘Karađorđe’ od 18.45.