0
Evrokupovi

Foto: FK Crvena zvezda

SVE JE POZNATO: Ovo je Zvezdin raspored za Ligu šampiona, nije mogao teži početak!

Objavljeno: 29.08.19 u 22:25

Fudbaleri Crvene zvezde na žrebu održanom u Monaku dobili su protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona, a sada su poznati i termini odigravanja utakmica.

U grupi B Crvena zvezda takmičiće se sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom. Prvi meč izabranici Vladana Milojevića odigraće 18. septembra u 21 sat protiv Bajerna u Minhenu.

Prvi dana oktobra rezervisan je za crveno-beli praznik fudbala jer će Zvezda na ‘Marakani’ u 21 sat ugostiti bratski tim Olimpijakos. Sledi put u London, gde će, takođe u 21 sat, Zvezda odmeriti snage sa Totenhemom 22. oktobra.

Dve nedelje kasnije, 6. novembra crveno-beli će u 21 čas dočekati na svom terenu istog rivala. Pretposlednji duelu u grupi B za Zvezdu biće meč na Marakani sa Bajernom, ponovo u 21 sat, 26. novembra, a grupnu fazu srpski fudbaleri završiće utakmicom sa Olimpijakosom u Atini 11. decembra.

Bajern – Crvena zvezda (18. septembar);
Crvena zvezda – Olimpijakos (1. oktobar);
Totenhem – Crvena zvezda (22. oktobar);
Crvena zvezda – Totenhem (6. novembar);
Crvena zvezda – Bajern (26. novembar);
Olimpijakos – Crvena zvezda (11. decembar).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter