7
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

‘KAŽU, SKUPILE SE UBICE DA SLAVE VUKOVAR’: Vučić otvoreno o tenku ispred stadiona i pozivu Vukanoviću pre utakmice

Objavljeno: 29.08.19 u 14:35

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je priznao da je pre utakmice zvao Aleksu Vukanovića i poručio mu da će postići gol.

Vučić je u razgovoru sa novinarima danas opisao momenat kada mu se javio neobičan predosećaj.

– Sedeo sam sa predsednikom Crvene Zvezde i palo mi je na pamet da bi Vukanović mogao biti igrač odluke. Zamolio sam šefa Zvezde da nazove Vukanovića, kojem sam rekao ‘sine daj gol’“. On je kazao da će dati sve od sebe i dao je gol. Čestitam mu na tome – rekao je Vučić novinarima, a prenela je agencija Tanjug.

Marin je najbolji, svetska klasa, ali palo mi je na pamet da bi Vukanović mogao da reši utakmicu – dodao je Vučić.

Potom se dotakao ‘slučaja tenk’, koji je osvanuo na stadionu Crvene zvezde dan pre utakmice protiv Jang Bojsa.

– Kažu, skupile se ubice da slave Vukovar. Tenk kome je cev zalivena, nema motor, nema bilo kakve veze sa Vukovarom, ni sa Hrvatskom, ili bilo kojim delom Srpske Krajine, ili bilo čime… Mogu da razumem da se to radi u delu hrvatske javnosti, ali u Srbiji – to ne mogu – rekao je Vučić.

Takođe je istakao da vozilo u kom su igrači slavili plasman u Ligu šampiona nije transporter, već je samo nadograđeni kamion ‘Tam’ od iverice, i pokazao njegovu sliku.

– To je to veliko oklopno vozilo koje je narusilo mir u nasoj zemlji – rekao je ironično Vučić i na kraju poželeo uspeh Partizanu večeras u utakmici protiv Moldea za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

0
0

7 Komentara

  1. Pozeleo srecu Partizanu,e moj Vodjo……doveo si celo SD Partizan na ivicu prosjackog stapa,oduzeo sve sponzore,pravo na zivot…i sad nam zelis srecu,grozno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter