0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

SLS: Goleada, dva preokreta i velika pobeda Čukaričkog u gradskom derbiju protiv Rada

Objavljeno: 28.08.19 u 21:54

Fudbaleri Čukaričkog slavili su trijumf na Banjici protiv Rada rezultatom 2:3 (2:1) u odloženoj utakmici drugog kola Superlige Srbije.

Rad i Čukarički su u drugoj rundi novog šampionata odložili meč zbog obaveza ‘brđana’ u Evropi, a danas su se za to ‘iskupili’ sjajnom utakmicom u kojoj su mogli da uživaju neutralni ljubitelji fudbala.

Iako je Čukarički tim koji voli da dominira, Rad je u većem delu meča imao posed lopte i diktirao je tempo. Ipak, gosti su poveli prvi, i to već u šestom minutu kada je strelac bio Vidosavljević.

Potom dugo nije bilo uzbuđenja na stadionu ‘Kralj Petar I’, sve do završnice prvog poluvremena kada je usledio preokret. Najpre je Miloš Saka poravnao rezultat, a potom je njegov imenjak Trifunović preokrenuo rezultat za veliku psihološku prednost na odmoru.

Pola sata igre u nastavku nije donelo promene, a onda je u 77. minutu dosuđen jedanaesterac za Čuku uz drugi žuti karton Saki. Priliku sa 11 metara iskoristio je Asmir Kajević za 2:2.

U finišu je Čukarički pokušao da iskoristio brojčanu prednost na terenu i u tome uspeo u 87. minutu. Luka Stojanović je bio junak gostujućeg tima koji je svom timu doneo novi preokret i pobedu.

Rad – Čukarički – STATISTIKA

Superliga – TABELA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter